Ταινιόραμα 2019: Το αναλυτικό πρόγραμμα

Published: 12 Apr 2019, 04:09
Συντάκτης:

Η σινεφίλ γιορτή που έχει γίνει θεσμός δεκαετίες τώρα στην καρδιά της Αθήνας, στη λήξη κάθε κινηματογραφικής σεζόν, το διαχρονικό Ταινιόραμα, σχεδιάστηκε φέτος για να προβάλλει τις βραβευμένες - και με παγκόσμια πρεμιέρα στα σημαντικά κινηματογραφικά φεστιβάλ του πλανήτη - ταινίες σπουδαίων δημιουργών.

<a href="/en/nea/evdomada-aristoyrgimaton-ston-kinimatografo-asty/68629">Εβδομάδα αριστουργημάτων στον κινηματογράφο Άστυ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΕβδομάδα αριστουργημάτων στον κινηματογράφο Άστυ

Οι σημαντικότερες ταινίες που προβλήθηκαν και βραβεύτηκαν στα Φεστιβάλ Καννών, Βενετίας και Βερολίνου, αλλά και εκείνες που έφτασαν στα Όσκαρ όπως και οι κλασικές που εξακολουθούν να μας γοητεύουν, περιλαμβάνονται στη φετινή διοργάνωση του Ταινιοράματος που θα διαρκέσει από τις 16 Μαϊου έως τις 3 Ιουλίου.

7 εβδομάδες – 49 κινηματογραφικές ημέρες – 147 ταινίες συνολικά – 3 διαφορετικές προβολές καθημερινά με 1 εισιτήριο των 5 ευρώ, είναι το «τετράπτυχο» του φετινού Ταινιοράματος. Το πρόγραμμα θα το βρείτε στην gallery.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos