"Sex and the City": Bye Σαμάνθα, hi Λίζα!

Published: 23 Aug 2021, 11:12
Συντάκτης:

Σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο για τις φανς, καθώς η τετράδα του «Sex and the city» είναι μία από τις πιο αμιγώς πατενταρισμένες σε τηλεοπτική σειρά στη συνείδηση των θεατών, αλλά από τη στιγμή που η Κιμ Κάτραλ αποφάσισε να μην συμμετέχει στον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς του HBO, η αλλαγή ήταν μονόδρομος.

<a href="/en/nea/regime-oi-sexoyalikes-kai-mi-neyroseis-ton-igeton/69719">"Τhe Regime": Οι σεξουαλικές και μη, νευρώσεις των ηγετών</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Τhe Regime": Οι σεξουαλικές και μη, νευρώσεις των ηγετών

H σειρά θα λέγεται «And Just Like That...», με πρωταγωνίστριες την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, την Σίνθια Νίξον και την Κρίστιν Ντέιβις, θα διαρκεί 10 ημίωρα επεισόδια αι θα στριμάρει στο ΗΒΟ Μax, μέσα στους επόμενους μήνες.

Πολλά περισσότερα σας έχουμε γράψει εδώ.

Και ανήμερα των 65ων γενεθλίων της «Σαμάνθα» (ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαίο), η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της σειράς, με τις τρεις τους και τη Νικόλ Άρι Πάρκερ. Η 50χρονη θα υποδυθεί τη νέα καλύτερη φίλη της Κάρι Μπράντσο, την ντοκιμαντερίστρια, Λίζα Τοντ Γουέξλεϊ.


Εμάς δεν μας πέφτει λόγος.

Update: Τα πρώτα teaser trailers που ανακοινώνουν το ξεκίνημα της σειράς στις 9 Δεκεμβρίου: 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos