Πρώτο teaser για το πολυαναμενόμενο "Milky Way" του Βασίλη Κεκάτου

Published: 23 Feb 2023, 20:47
Συντάκτης:

Λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Series Mania, το οποίο πραγματοποιείται στην πόλη Λιλ της Γαλλίας, από τις 17 ως τις 24 Μαρτίου του 2023, η πολυαναμενόμενη σειρά του Βασίλη Κεκάτου «Milky Way», σε παραγωγή του MEGA και της Foss Productions, απέκτησε το πρώτο της τρέιλερ.

<a href="/en/nea/milky-way-toy-vasili-kekatoy-vrike-diethni-dianomi/68968">To Milky Way του Βασίλη Κεκάτου βρήκε διεθνή διανομή</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo Milky Way του Βασίλη Κεκάτου βρήκε διεθνή διανομή

Tα 8 επεισόδια του Milky Way γυρίστηκαν μέσα σε διάστημα 7 μηνών, σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. 

Με φόντο τις σκληρές συνθήκες σε μια ανώνυμη ορεινή πόλη, οι ήρωες ενήλικες που ζουν προσκολλημένοι στο παρελθόν και οι έφηβοι που προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους για το μέλλον, πλάθουν το ψηφιδωτό μιας κοινωνίας που έχει μάθει να κρύβεται πίσω από τα μυστικά της για να επιβιώσει.

Με πυρήνα του ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο κοινωνικά θέμα, το «Milky Way» μας προσκαλεί σε έναν καινούριο γαλαξία, που ενυπάρχει μέσα στον δικό μας. Στη σειρά θα συναντηθούν το τραγικό με το κωμικό στοιχείο, το ρομαντικό με το σκληρό και το ονειρικό με το άκρως ρεαλιστικό. Τολμηρό, ανθρώπινο αλλά και με χιούμορ που θα κρύβεται στα πιο απρόσμενα σημεία, το «Milky Way» θα κάνει το θεατή να συγκινηθεί βαθιά, να κλάψει αλλά και να γελάσει.

Πολλά περισσότερα για το Milky Way και το φλερτ του με το Netflix, σας έχουμε γράψει εδώ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos