Όλα για την μητέρα και στο νέο φιλμ του Πέδρο Αλμοδοβάρ

Published: 30 Jun 2020, 14:42
Συντάκτης:

Ο Πέδρο Αλμοδοβάρ βρήκε το φιλμ που θα διαδεχθεί το "Pain & Glory", το οποίο χάρισε στην ταινία του δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ. 

<a href="/en/home-cinema-streaming/human-voice/69526">The Human Voice </a>ΣΧΕΤΙΚΑThe Human Voice

Θα ασχοληθεί ξανά με το αγαπημένο του θέμα έμπνευσης, την μητρότητα, θα τιτλοφορείται «Madres Paralelas» («Παράλληλες Μητέρες») και είναι πάρα πολύ πιθανό να πρωταγωνιστήσει ξανά η μούσα του Πενέλοπε Κρουζ, η οποία «διάβασε το σενάριο και ξετρελάθηκε».

Πρόκειται για μια ταινία που μιλά για την ιστορία δυο γυναικών οι οποίες γεννούν την ίδια μέρα. Η ταινία θα ακολουθεί την παράλληλη ζωή τους καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά τους τα δυο πρώτα χρόνια.

Ένα γράμμα του Πέδρο Αλμοδοβάρ για τον εγκλεισμό στην καραντίνα

Το φιλμ θα ξεκινήσει παραγωγή τον Οκτώβριο, ενώ τα γυρίσματα έχουν σχεδιαστεί να ξεκινήσουν στις αρχές του 2021 (κυρίως στη Μαδρίτη) και η ταινία να εμφανιστεί στις αίθουσες τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Αυτή η εξέλιξη μεταθέτει την πρώτη αγγλόφωνη ταινία του για το 2022, για την οποία σας είχαμε γράψει πριν αρκετό καιρό.

Update: Η ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της, με τον Ισπανό δημιουργό να σχολιάζει: «Με τις "Παράλληλες Μητέρες" επιστρέφω στο σύμπαν των γυναικών, στην μητρότητα, στην οικογένεια. Η ταινία μιλάει για τη σημασία των προγόνων και των απογόνων, την αναπόφευκτη παρουσία της μνήμης. Σαν αφηγητή, οι ατελείς μητέρες με εμπνέουν συχνά. Οι "Παράλληλες Μητέρες" θα είναι ένα δυνατό δράμα. Ή τουλάχιστον αυτό ελπίζω». Δόθηκαν οι πρώτες φωτό στην δημοσιότητα, μαζί με ένα βίντεο από τα γυρίσματα.

Update: Νέες φωτό από την παραγωγή. Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο στην Ισπανία ενώ προσεχώς θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα από την εταιρεία διανομής Odeon. 

Update: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ. Χωρίς υπότιτλους, αλλά με δυνατές εικόνες. Και αυτό είναι το επίσημο πόστερ που σίγουρα θα συζητηθεί. Εδώ έφτασε ολόκληρο Instagram να ζητήσει συγνώμη από τον Ισπανό δημιουργό...

Update: Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos