Οι Metallica διασκευάζουν το "Nothing else matters" για ταινία της Disney

Published: 8 Sep 2020, 19:01
Συντάκτης:

Οι Metallica συνεχίζουν να πειραματίζονται με ορχηστρικές εκτελέσεις και μετά την κυκλοφορία του «S&M2», θα συνεργαστούν με τον Τζέιμς Νιούτον Χάουαρντ ώστε να ηχογραφήσουν ένα ορχηστρικό κομμάτι για την επερχόμενη ταινία της Disney, «Jungle Cruise».

<a href="/en/festival-nyhtes-premieras/nyhtes-premieras-2023-afieroma-sta-100-hronia-disney/68735">Νύχτες Πρεμιέρας 2023: Αφιέρωμα στα 100 χρόνια Disney</a>ΣΧΕΤΙΚΑΝύχτες Πρεμιέρας 2023: Αφιέρωμα στα 100 χρόνια Disney

Πρόκειται για μια ορχηστρική έκδοση του «Nothing Else Matters» που θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ταινία.

Σύμφωνα με τον ντράμερ του συγκροτήματος Λαρς Ούλριχ, η εμφάνιση του «Nothing Else Matter» στο «Jungle Cruise» οφείλεται στον πρόεδρο παραγωγής της Disney, Σον Μπέιλι, ο οποίος είναι λάτρης του σκληρού ήχου.

«Είναι ένας από τους καλύτερους, φιλικότερους, πιο γενναιόδωρους και ζεστούς ανθρώπους που θα βρεις στη μουσική βιομηχανία. Νομίζω ότι πάντα ήταν οπαδός των Metallica, και στην πορεία έχουμε γνωριστεί καλά. Η σύζυγός μου κι εγώ είμαστε μεγάλοι λάτρεις της Disney, οπότε υπάρχει μια σπουδαία φιλία εκεί, και πάντα έψαχνε για κάτι που να ταιριάζει, ώστε να συνεισφέρουν οι Metallica σε κάποιο project τους», ήταν το σχόλιό του και πρόσθεσε για τον υποψήφιο για 8 Όσκαρ (The village, Michael Clayton, The fugitive, μεταξύ άλλων) μουσικό συνθέτη: «Ο Τζέιμς Νιούτον Χάουαρντ, ο άνθρωπος, ο μύθος, ο απόλυτος θρύλος! Αν αναλογιστεί κανείς τι έχει κάνει, είναι τεράστια τιμή να το κάνουμε αυτό μαζί του, και περιμένουμε να το ακούσει ο κόσμος με ενθουσιασμό. Είναι μια ενδιαφέρουσα μορφή του τραγουδιού, το πήρε και το αναδόμησε για να ταιριάξει με κάτι συγκεκριμένο στην ταινία».

Το «Jungle Cruise» σκηνοθετεί ο Ζομ Κολέ Σερά, ενώ πρωταγωνιστές είναι οι Ντουέιν Τζόνσον και Έμιλι Μπλαντ, αναμένεται στις αίθουσες στις 30/7/21 (αντί για φέτος) λόγω κορονοϊού.

Περισσότερα για το φιλμ και τρέιλερ εδώ.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos