ΣΕΙΡΕΣ

Ο σκηνοθέτης των Avengers επιστρέφει στην TV

Published: 15 Jul 2018, 13:40
Συντάκτης:

O Tζος Ουίντον επιστρέφει στην τηλεόραση με ένα πρότζεκτ που του πάει πολύ, τουλάχιστον στην θεωρία. Πρόκειται για το "The Nevers", ένα επικό δράμα επιστημονικής φαντασίας για το ΗΒΟ, το οποίο αφορά μια συμμορία βικτωριανών γυναικών που ανακαλύπτουν ότι διαθέτουν ασυνήθιστες ικανότητες και θα προσπαθήσουν να προστατέψουν την ανθρωπότητα από αδίστακτους εχθρούς.

<a href="/en/nea/true-detective-s04-den-les-ohi-se-ayti-ti-seirara/69389">"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα

Ο 54χρονος σκηνοθέτης των Avengers & Avengers Age Of Ultron θα καταπιαστεί ξανά με τηλεοπτική σειρά μετά τις πολύ επιτυχημένες δημιουργίες του για την μικρή οθόνη με τα Firefly, Buffy The Vampire Slayer, Dollhouse και ενώ την τελευταία τριετία δεν είχε σκηνοθετήσει κάτι, ήταν όμως ο παραγωγός/σεναριογράφος στο τηλεοπτικό Agents Of S.H.I.E.L.D. και έγραψε και το σενάριο στο αποτυχημένο Justice League. 

Το ΗΒΟ πάντως δείχνει ενθουσιασμένο με την προοπτική, καθώς αγόρασε τα δικαιώματα δίχως να δει καν πιλότο. Αναμένουμε περισσότερα.

Update: Το πρώτο -πολύ πιασάρικο- τρέιλερ είναι έτοιμο, με την σειρά να αναμένεται να ξεκινήσει να στριμάρει στο ΗΒΟ τον Απρίλιο. Ο Τζος Ουίντον, ενώ δημιούργησε, έστησε και έγραψε την σειρά, τελικά αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να μην την τρέξει ως showrunner.  Στους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους η Λόρα Ντόνελι (Britannia, Outlander) και η Ανν Σκέλι (Vikings, Kissing Candice), ενώ τις πλαισιώνει ένα έμπειρο καστ που αποτελούν οι Μπεν Τσάπλιν (Τhin red line, London boulevard), Νικ Φροστ (Shaun of the dead, Hot Fuzz), Τζέιμς Νόρτον (Mr. Jones, ΜcMafia), Τομ Ράιλι (Da Vinci's demons), Ντένις Ο'Χέαρ (This is us). 

Update: Στο ίδιο μήκος κύματος και το επίσημο τρέιλερ, η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια και η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 11 Απριλίου

 

 

tags: 
Πρώτη δημοσίευση: 15 Jul 2018, 13:40
Ενημέρωση: 24 Mar 2021, 01:16
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos