O Όουεν Ουίλσον θα γίνει ο Μπομπ Ρος

Published: 18 Nov 2022, 18:53
Συντάκτης:

Αυτή η είδηση μοιάζει τόσο γραφική ώστε να τρολάρει, πάντως όλοι μας σκάσαμε ένα χαμόγελο όταν είδαμε την πρώτη επίσημη φωτό του «Paint»

<a href="/en/home-cinema-vod/paint/68575">Paint</a>ΣΧΕΤΙΚΑPaint

Στην ταινία της IFC Films, πρωταγωνιστεί ο Όουεν Γουίλσον στον ρόλο του Καρλ Ναργκλ, ενός τηλεοπτικού ζωγράφου διάσημου στο Βερμόντ τόσο για την κώμη του, όσο και για την δημοφιλή ζωγραφική του, που όμως η φήμη του κινδυνεύει όταν ένας νέος και ανερχόμενος ζωγράγος του κλέβει την δόξα.

Δεν αναφέρεται ονομαστικώς, όμως είναι ξεκάθαρο ότι η επιρροή είναι ο θρυλικός τηλεοπτικός ζωγράφος Μπομπ Ρος, με την μυθική περμανάντ και τα ανάγλυφα τοπία που μας μάθαινε να ζωγραφίζουμε για χρόνια στην κρατική τηλεόραση, με την κουλαριστή στα όρια του υπνωτιστικού φωνή του και την αξιαγάπητη φιγούρα του. Μανιώδης καπνιστής, πέθανε από επιπλοκές στο καρκινογόνο λέμφωμα, σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Η ταινία είναι ντεμπούτο του Μπριτ ΜακΆνταμς, που υπογράφει και το σενάριο.

Update: Αυτό είναι το τρέιλερ όπου όντως ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Ουίλσον δεν είναι ο Ρος, αλλά μοιάζει επηρεασμένος αρκετά. Μαζί του πρωταγωνιστούν και οι Μικαέλα Γουάτκινς, Στίβεν Ρουτ, Γουέντι ΜακΛέντον-Κόβεϊ, Λούσα Στρους, Κιάρα Ρενέ. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 7 Απριλίου. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos