Ο Ντέιβιντ Λιντς θέλει να πιείτε καφέ και να σε ζωγραφίσει

Published: 5 May 2020, 13:54
Συντάκτης:

Προσοχή: δεν τρολάρουμε. Ο τίτλος ΔΕΝ είναι click-bait.

<a href="/en/nea/netflix-eipe-ohi-ston-nteivint-lints/69723">Το Netflix είπε όχι στον Ντέιβιντ Λιντς</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Netflix είπε όχι στον Ντέιβιντ Λιντς

Ο μυθικός δημιουργός συνεργάζεται με την ιστοσελίδα Omaze (και τις υπέροχες δράσεις της) και σε συνεργασία με το David Lynch Foundation, σε προσκαλούν να κάνεις μια προσφορά για τον σκοπό «Heal the Healers Now». Απευθύνεται στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που εδώ και αρκετές εβδομάδες πολεμά τον κορονοϊό βοηθώντας τους ασθενείς και θέλει με την σειρά του να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν το στρες και τα ψυχολογικά τραύματα που προφανώς αντιμετωπίζουν, προσφέροντάς τους την ευκαιρία για θεραπεία με υπερβατικό διαλογισμό.

Όλα καλά μέχρι εδώ και ο σκοπός είναι συγκινητικός.

Τώρα όμως αρχίζουν τα ωραία. Δωρίζοντας ένα ποσό, μπαίνεις στην κλήρωση, από το αποτέλεσμα της οποίας ο ένας ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ τυχερός κερδίζει την ευκαιρία να πιεί έναν καφέ με τον Ντέιβιντ Λιντς σε ένα video-chat που αναμένεται σε εμπειρία ζωής ειδικά αν είσαι φαν, καθώς όχι μόνο μπορείς να συζητήσεις και να τον ρωτήσεις ότι θες ΑΛΛΑ, κατά την διάρκεια του οποίου ο Ντέιβιντ Λιντς θα ζωγραφίζει το πορτρέτο σου, το οποίο θα υπογράψει και θα σου το στείλει! Για να μην ξεχάσεις την συνομιλία σας.

Λες και υπήρχε περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο…

Που υπογράφω;

Εδώ μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή.

Εδώ μπορείς να θυμηθείς διάφορους σταρ να συμμετέχουν στις δράσεις της Omaze.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos