Ο Νίκολας Κέιτζ παντρεύτηκε για 5η φορά

Published: 10 Mar 2021, 04:12
Συντάκτης:

Ο Nίκολας Κέιτζ παντρεύτηκε τη σύντροφό του Ρίκο Σιμπάτα, στο Λας Βέγκας και αυτή την φορά ελπίζουμε ο νέος γάμος του να διαρκέσει περισσότερο από τον αμέσως προηγούμενο με την Έρικα Κούκι που διήρκεσε μόλις 4 24ωρα. Προφανώς θα επρόκειτο για ένα λάθος. 

<a href="/en/tainies/dream-scenario/69267">Dream scenario</a>ΣΧΕΤΙΚΑDream scenario

Αυτός είναι ο πέμπτος γάμος για τον 57χρονο ηθοποιό. Η τελετή έγινε στις 16 Φεβρουαρίου. «Είναι αλήθεια και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι», δήλωσε ο Νίκολας Κέιτζ.

Η γαμήλια τελετή έγινε σε κλειστό κύκλο, στο Wynn Hotel στο Λας Βέγκας, δήλωσε εκπρόσωπος του ηθοποιού. Η 16η Φεβρουαρίου επελέγη στη μνήμη του πατέρα του Κέιτζ, καθώς ήταν η ημέρα που είχε γεννηθεί.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον Αύγουστο με βίντεο κλήση στο Face Time: "Βρισκόμασταν μακριά ο ένας από τον άλλο (αυτή στο Κιότο, εγώ στη Νεβάδα) για 6 μήνες λόγω του κορονοϊού και επειδή το ήθελα πολύ, δεν άντεξα και της το πρότεινα online", σχολίασε ο Νίκολας. Και μετά το "yes, i do", της έστειλε και ένα δαχτυλίδι με μαύρο διαμάντι για να κλέψει την παράσταση και γιατί μπορεί. 

Η 26χρονη Ρίκο Σιμπάτα φορούσε ένα χειροποίητο γαμήλιο κιμονό από το Κιότο, ο Νίκολας Κέιτζ ένα σμόκιν Tom Ford. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε στην Ιαπωνία πριν από περίπου ένα χρόνο, αντάλλαξε όρκους με το καθολικό τελετουργικό και εκείνο του σαντοϊσμού.

Μετά τον γάμο έγινε μια μικρή γιορτή, παρουσία της Άλις Κιμ, πρώην συζύγου του Νίκολας Κέιτζ με την οποία διατηρεί φιλική σχέση και του 15χρονου γιου τους, Καλ-Ελ.

Ο Κέιτζ υπήρξε παντρεμένος επίσης με την Πατρίσια Αρκέτ από το 1995 έως το 2001, την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ από το 2002 έως το 2004 και με την Αλίσια Κιμ από το 2004 έως το 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos