Ο Μπιλ Μάρεϊ στο Ηρώδειο και από εκεί στις Κάννες.

Published: 23 Jun 2021, 16:01
Συντάκτης:

Ο Μπιλ Μάρεϊ στο Ηρώδειο και από εκεί στις Κάννες.

<a href="/en/nea/kannes-2024-proedros-tis-kritikis-epitropis-i-gkreta-gkergoyigk/69181">Κάννες 2024: Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής η Γκρέτα Γκέργουιγκ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΚάννες 2024: Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής η Γκρέτα Γκέργουιγκ

Μια ασυνήθιστη μουσικολογοτεχνική παράσταση αποτελεί το «New Worlds: The cradle of civilization» που έδωσε ο Μπιλ Μάρεϊ στο Ηρώδειο πριν 3 χρόνια, σε μια εντελώς αναπάντεχη συνεργασία με τον Γερµανό βιολοντσελίτσα Γιαν Βόγκλερ, την Μάιρα Γουανγκ στο βιολί και τη Βανέσα Περέζ στο πιάνο.

Μια παράσταση που επιχρωματίζει με νέα οπτική γωνία τις καλλιτεχνικές γέφυρες Αμερικής και Ευρώπης μέσα από την λογοτεχνία και την μουσική. Διατρέχοντας αποσπάσματα σπουδαίων Αμερικανών λογοτεχνών όπως ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ και ο Μαρκ Τουέιν, διανθισμένα με τις μελωδικές συνθέσεις του Μπαχ, του Γκέρσουιν και του Μπερνστάιν, ο Μπιλ Μάρεϊ διερευνούσε τους κοινούς τόπους δημιουργίας μέσα από την τέχνη.

Η παράσταση κινηματογραφήθηκε από τον Άντριου Μουσκάτο και σύντομα θα κάνει πρεμιέρα στο θερινό Φεστιβάλ Καννών Στην παραγωγή της ταινίας συναντάμε την Αμάντα Λιβανού και την εταιρεία παραγωγής της, Neda Films.

Aυτό είναι το τρέιλερ: 

Πρώτη δημοσίευση: 23 Jun 2021, 16:01
Ενημέρωση: 23 Jun 2021, 16:01
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos