Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς κατάσκοπος ξανά

Published: 1 Nov 2021, 15:53
Συντάκτης:

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, έναν άλλο πολύ ενδιαφέροντα ρόλο που θα έχει να κάνει με κατάσκοπο, έπειτα από το περυσινό «The courier»¨, ετοιμάζεται να υποδυθεί ο Βρετανός ηθοποιός Benedict Cumberbatch. Θα είναι σε μια σειρά του HBO με τον τίτλο Londongrad, που βασίζεται στο βιβλίο The Terminal Spy του Alan Cowell.

<a href="/en/nea/olivia-kolman-kai-mpenentikt-kampermpats-sto-remake-toy-polemoy-ton-rooyz/69683">Ολίβια Κόλμαν και Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στο remake του Πόλεμου των Ρόουζ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟλίβια Κόλμαν και Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στο remake του Πόλεμου των Ρόουζ

Η σειρά θα αφηγείται την πραγματική ιστορία του Alexander Litvinenko, πράκτορα της KGB που αργότερα δηλητηριάστηκε με polonium 210 το 2006 στην Αγγλία. Ο διάσημος ηθοποιός θα υποδυθεί τον πράκτορα, διατελώντας και χρέη εκτελεστικού παραγωγού. Σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς θα είναι ο David Scarpa με τον Bryan Fogel να σκηνοθετεί.

Ο Cumberbatch επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από προηγούμενες επιτυχημένες εμφανίσεις, με κορυφαία εκείνη στον τηλεοπτικό Sherlock, στην σειρά του BBC, η οποία προτάθηκε για πολλά Emmy και BAFTA. Πιο πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην σειρά του Showtime, Patrick Melrose. Ο Scarpa με την σειρά του είναι γνωστός για τηλεοπτικές δουλειές, όπως το The Man in the High Castle, ενώ συνεργάζεται με τον Dennis Villeneuve πάνω σε μια ταινία για την Κλεοπάτρα. Ο Fogel, σκηνοθέτης της σειράς, έχει κερδίσει Όσκαρ ντοκιμαντέρ με τον Dan Cogan, για το Icarus. Πάντως η ιστορία του Livitnenko φαίνεται να απασχολεί τελευταία καθώς είχε ακουστεί πως και το ITV ετοιμάζει δραματική σειρά με το όνομα του χαρακτήρα με πρωταγωνιστή τον David Tennant.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos