Ο Ματ Ντέιμον περνά την καραντίνα σε ιρλανδικό χωριό

Published: 27 Apr 2020, 15:13
Συντάκτης:

Πολλές ασυνήθιστες καταστάσεις βιώνουμε όλοι μας την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού και ειδικά ο εγκλεισμός και η καραντίνα σε μερικές περιπτώσεις είναι... που θα σε πετύχουν. Στην περίπτωση του Ματ Ντέιμον, σίγουρα οι καταστάσεις δεν τα έφεραν όπως ίσως τα υπολόγιζε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί και διαχειριστεί τον χρόνο του μαζί με την οικογένειά του έτσι ώστε να περνούν αυτές οι δύσκολες ημέρες όσο πιο ευχάριστα γίνεται, έστω και "στο πουθενά".

<a href="/en/festival-verolino/berlinale-2024-kilian-merfi-kathikon-tis-tehnis-na-prokalei/69432">Berlinale 2024 - Κίλιαν Μέρφι: "Kαθήκον της τέχνης, να προκαλεί"</a>ΣΧΕΤΙΚΑBerlinale 2024 - Κίλιαν Μέρφι: "Kαθήκον της τέχνης, να προκαλεί"

Σε αντίθεση με πολλούς διάσημους που παραμένουν σε αποκλεισμό στις επαύλεις τους στο Χόλιγουντ ή στα ρετιρέ τους στη Νέα Υόρκη, φαίνεται ότι ο 49χρονος σταρ επέλεξε ως καταφύγιο για να αντέξει την καταιγίδα της παγκόσμιας πανδημίας του κορονοϊού μια πολύ πιο γραφική τοποθεσία.

Ο ηθοποιός -μαζί με τη σύζυγό του, Λουσιάνα και τις τρεις κόρες τους- είναι απομονωμένος σε ένα σπίτι στο Ντούλκεϊ της Ιρλανδίας, μία παραθαλάσσια κωμόπολη, νοτιοανατολικά του Δουβλίνου με πληθυσμό 8.000 κατοίκους. Για να είμαστε ακριβείς δεν το επέλεξε ο ίδιος ακριβώς, αλλά περισσότερο εγκλβίστηκε εκεί, καθώς λίγο πριν επιβληθεί ο εγκλεισμός περνούσε χρόνο στο ιρλανδικό χωριό κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παραγωγής του επερχόμενου δράματος του «The Last Duel» του Ρίντλεϊ Σκοτ και τα γυρίσματα που πλέον έχουν σταματήσει.

Bέβαια, μη φανταστείτε ότι ο σούπερ σταρ του Hollywood καραντινιπάζει σε κάνα... τριάρι, ε; Ενοικιάζουν αυτό που βλέπετε στις φωτό (για 7.000 ευρώ την εβδομάδα) με πισίνα, σάουνα, μπαρ και πολλά άλλα. 

Πάντως όπως θα δείτε στις φωτό της gallery, ο Ματ έχει γίνει πλέον λοκάλι και όλοι και όλες έχουν να πουν ή να γράψουν έναν καλό λόγο γι'αυτόν στα social media. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos