Ο Μάικλ Τζόρνταν αρνήθηκε στον Ίντρις Έλμπα να τον ενσαρκώσει σε ταινία

Published: 26 May 2022, 17:16
Συντάκτης:

Πολλοί θα ήθελαν να δουν μια ταινία σχετικά με τον Μάικλ Τζόρνταν και ο Ίντρις Έλμπα είχε βάλει σκοπό να ενσαρκώσει κινηματογραφικά τον απόλυτο θρύλο του ΝΒΑ. 

<a href="/en/nea/hijack-pernas-kala-xehnas/68886">"Hijack": Περνάς καλά, το ξεχνάς</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Hijack": Περνάς καλά, το ξεχνάς

Όταν όμως τον προσέγγισε για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, ο Τζόρνταν του το ξέκοψε: 

«Τον συνάντησα και του είπα ‘Θέλω να σε ενσαρκώσω’ και μου απάντησε ‘δεν είμαι ακόμη έτοιμος’. Εγώ σοβαρολογούσα. Ήθελα να κάνω μια ταινία που δεν θα αφορούσε στην καριέρα του, αλλά στον ίδιο ως επιχειρηματία, γιατί είναι ένα πεδίο στο οποίο είναι επίσης πολύ καλός. Είναι πανέξυπνος. Επίσης, το φιλανθρωπικό έργο που κάνει δεν έχει αναφερθεί. Κάνει πολλά τέτοια πράγματα και αυτά ήθελα να παρουσιάσω. Όμως εκείνος είπε πως δεν ήταν έτοιμος να προβληθεί μια τέτοια ιστορία ακόμη», τόνισε ο 49χρονος ηθοποιός.

Φαίνεται πως ο 59χρονος «Air» περίπου μια διετία μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ Last Dance από το Νetflix που αναφερόταν μεν στους Σικάγο Μπουλς, αλλά αφορούσε σε μεγάλο βαθμό και τον ίδιο, δεν ενδιαφέρεται να δει κάποια παραγωγή για τον εαυτό του, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos