Ο Κρίστοφερ Νόλαν θα σκηνοθετήσει τον Κίλιαν Μέρφι

Published: 9 Oct 2021, 03:10
Συντάκτης:

Ο Κρίστοφερ Νόλαν επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη, σκηνοθετώντας μία ακόμα ταινία σχετική με τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, μετά το «Dunkirk» και θα συνεργαστεί (όπως στο συγκεκριμένο φιλμ, το Inception, αλλά και το Batman Begins), με τον Κίλιαν Μέρφι, για πρώτη φορά σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

<a href="/en/nea/o-kristofer-nolan-thelei-na-kanei-tainia-tromoy/69525">Ο Κρίστοφερ Νόλαν θέλει να κάνει ταινία τρόμου</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Κρίστοφερ Νόλαν θέλει να κάνει ταινία τρόμου

Στο «Oppenheimer», ο 45χρονος Ιρλανδός θα υποδυθεί τον τον «πατέρα» της ατομικής βόμβας, Ρόμπερτ Οπενχάιμερ.

Ο Νόλαν θα εστιάσει στον ρόλο που διαδραμάτισε ο Αμερικανός θεωρητικός φυσικός Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, στην εφεύρεση και την ανάπτυξη του πιο καταστροφικού όπλου που γνώρισε ο άνθρωπος, την ατομική βόμβα.

O Βρετανός δημιουργός θυμίζουμε ότι τα έσπασε με την Warner μετά από πολλά χρόνια καιγια το νέο φιλμ του, πλειοδότησε η Universal που θα αναλάβει το πρότζεκτ και θα τους χαρίσει τον απαιτούμενο χρόνο προβολής στην μεγάλη οθόνη (3 μήνες έχει ζητήσει ο Νόλαν), χωρίς χρονικά deadline για την προβολή σε streaming πλατφόρμες.

Η ταινία αναμέναται 23 Ιουλίου 2023. 

Update: Ο Κρίστοφερ Νόλαν μαζεύει καστ που "σκοτώνει". Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. και ο Ματ Ντέιμον υπέγραψαν για να συμμετάσχουν σε ρόλους που δεν έγιναν ακόμη γνωστοί, ενώ η Έμιλι Μπλαντ θα υποδυθεί την σύζυγο του Οπενχάιμερ, Κάτριν. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos