Ο Κουέντιν Ταραντίνο βγάζει σε δημοπρασία 7 ακυκλοφόρητες σκηνές του Pulp Fiction

Published: 3 Nov 2021, 14:15
Συντάκτης:

Ο Κουεντίν Ταραντίνο βγάζει σε ηλεκτρονική δημοπρασία ως NFT επτά uncut σκηνές από το Pulp Fiction, αυθεντικά χειρόγραφα scripts και αποκλειστικά ηχητικά σχόλια από τον ίδιο τον σκηνοθέτη.

<a href="/en/nea/h-teleytaia-tainia-toy-koyentin-tarantino-einai-movie-critic-kai-paizei-o-mprant-pit/67914">H τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο είναι το "The movie critic" και παίζει ο Μπραντ Πιτ</a>ΣΧΕΤΙΚΑH τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο είναι το "The movie critic" και παίζει ο Μπραντ Πιτ

Το σπάνιο αυτό οπτικοακουστικό υλικό θα πωληθεί από την NFT πλατφόρμα αγοράς OpenSea.

Τα NFTs (non-fungible tokens) είναι κρυπτονομίσματα - με μοναδική ταυτότητα και μοναδικό ψηφιακό αποτύπωμα. Είναι αδιαίρετα, και δεν μπορούν να ανταλλαχθούν ισότιμα. Αυτό επιτρέπει στον πωλητή να επιλέξει τον αγοραστή τους, ο οποίος μετά δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για άλλες συναλλαγές (να τα ανταλλάξει με άλλα tokens).

Το Secret Network υποστηρίζει πως είναι το πρώτο blockchain με έξυπνα συμβόλαια προστασίας ιδιωτικότητας, που σημαίνει πως οι συναλλαγές και τα δεδομένα ιδιοκτησίας είναι κρυπτογραφημένα.

Κάπως έτσι, προστατεύεται όχι μόνο το αθέατο έως σήμερα περιεχόμενο του Pulp Fiction, αλλά και η ταυτότητα του ανθρώπου που θα διεκδικήσει και θα αγοράσει το συλλεκτικό υλικό.

«Είμαι ενθουσιασμένους που παρουσιάζω τις αποκλειστικές αυτές σκηνές από το Pulp Fiction στους φαν. Το Secret Network και τα NFT προσφέρουν ένα νέο κόσμο σύνδεσης με τους θαυμαστές και τους καλλιτέχνες και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος όλου αυτού» ανέφερε ο ίδιος ο Ταραντίνο.

Τα 7 NFTs του Ταραντίνο θα βγουν σε δημοπρασία στο OpenSea.com, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία.

Ο Ταραντίνο δεν είναι ο μόνος καλλιτέχνης που δίνει στη δημοσιότητα ακυκλοφόρητο περιεχόμενο ως NFT. Την περασμένη εβδομάδα ο Ντέιβιντ Λιντς συνεργάστηκε με την ροκ μπάντα των Interpol για τη δημοπρασία της συνεργασίας τους το 2011 στο Coachella Festival.

Πρώτη δημοσίευση: 3 Nov 2021, 14:15
Ενημέρωση: 3 Nov 2021, 14:15
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos