Ο Kίφερ Σάδερλαντ είπε αυτό που θέλαμε να ακούσουμε για το «24»

Published: 16 Apr 2022, 14:10
Συντάκτης:

Δεν αποκλείεται ο Jack Bauer να επιστρέψει στις μικρές οθόνες μας και αυτα είναι πολύ καλά νέα.

<a href="/en/nea/24-season-4-stathera-se-ypsilo-epipedo/69357">"24' season 4: Σταθερά σε υψηλό επίπεδο</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"24' season 4: Σταθερά σε υψηλό επίπεδο

Μετά την μεγάλη αποτυχία του «24: Legacy»/2017 με τον άχρωμο και άοσμο Κόρεϊ Χόκινς (κάτι σαν το «Bourne: Legacy» για την σειρά ταινιών Jason Bourne, ας πούμε), το Fox αναγκάζεται να αναθεωρήσει τα πλάνα του για το διάσημο τηλεοπτικό franchise με τους πολλούς φανατικούς, στο οποίο ετοιμάζεται να προσφέρει νέο κύκλο.

Θυμίζουμε ότι τις 8 πρώτες γαμάτες σεζόν (2001-2010) διαδέχθηκε το 2014 μια ένατη (επίσης καλή) με τίτλο «24: Live Another Day» με την ιδιαίτερότητα τα επεισόδια να καλύπτουν από ένα δίωρο της ημέρας το κάθε ένα.

Από τότε έχουν ακουστεί διάφορα ενδεχόμενα, αλλά αυτός που αποκτά –δικαιωματικά εννοείται!- προβάδισμα είναι φυσικά ο ίδιος ο Jack Bauer, ο ορίτζιναλ, ο σωστός.

Ο Κίφερ Σάδερλαντ.

Και ο ίδιος ο 55χρονος ηθοποιός δείχνει να το θέλει πολύ, σε συνέντευξή του στο GQ Magazine, όπου παραδέχεται ότι θα ήταν ανοιχτός να επιστρέψει ως Jack Bauer, αλλά μόνο εάν οι περιστάσεις είναι κατάλληλες:

«Αν γραφόταν κάτι που μου με έπειθε και πίστευα ότι θα πρόσθετε στην μυθολογία του franchise, τότε θα το στήριζα από κάθε άποψη, ακόμα κι αν η συμμετοχή μου σε αυτό ήταν περιορισμένη, είτε ως πρωταγωνιστικός ρόλος και βεβαίως και από την θέση του παραγωγού. Και φυσικά με τον Χάουαρντ Γκόρντον στον ρόλο του showrunner. Πάντως, θεωρώ ότι η ιστορία δεν έχει ολοκληρωθεί. Αν το σενάριο με πείσει, είμαι έτοιμος να επιστρέψω…»

Θυμίζουμε ότι στο «24: Live Another Day», στο τέλος παραδόθηκε στους Ρώσους με αντάλλαγμα την προστασία της οικογένειάς του.

Όπότε, όλα παίζουν: μπορεί πάρα πολύ εύκολα να δραπετεύσει, ξερωγώ.

Real Time.

Update: Με αφορμή την σειρά "Rabbit Hole" που παρακολουθούμε στην Cosmote TV (και σύντομα θα σας γράψουμε άποψη) και που είναι αναπάντεχα ενδιαφέρουσα, με σενάριο που σκίζει, ο Κίφερ Σάδερλαντ βρρέθηε καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον. Στην αρχή του εκμηστηρεύτηκε ότι κάποια στιγμή θέλει να γίνει αγρότης σε φάρμα με ζώα, δέντρα, λουλούδια, λαχανικά και όλα τα συναφή (ο Τζακ αγρότης? ΧΑΧΑΧΑ), στη συνέχεια η συζήτηση πήρε μια πιο ενδιαφέρουσα τροπή. Ο Φάλον -που έδειξε μεγάλος φαν- έφερε την κουβέντα στο "24" και ο Κίφερρ Σάδερλαντ ξεκαθάρισε ότι αν το σενάριο είναι καλό, αυτός θα ήταν ο τελευταίος που θα στεκόταν εμπόδιο να γυριστεί άλλη μία (ή και περισσότερες) σεζόν. Άντε ντε! 

Και σαν bonus σας έχουμε ένα video clip όπου μιλά για τους διάσημους ρόλους του. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos