Ο James Bond καλωσόρισε τους θεατές του

Published: 9 Oct 2021, 12:25
Συντάκτης:

Aυτά συμβαίνουν στις ΗΠΑ. Ή μάλλον μόνο στις ΗΠΑ.

<a href="/en/nea/aytos-einai-o-pio-pithanos-neos-james-bond/69616">Aυτός είναι ο πιο πιθανός νέος James Bond</a>ΣΧΕΤΙΚΑAυτός είναι ο πιο πιθανός νέος James Bond

Ο Ντάνιελ Κρεγκ και ο Ράμι Μάλεκ βρέθηκαν σε μια προβολή του «No time to die» σε μια αίθουσα IMAX στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια και προκάλεσαν ενθουσιασμό στους θεατές.

Ήταν μια από τις προγραμματισμένες κοινές εμφανίσεις τους σε διάφορες αίθουσες κατά την διάρκεια την πρώτης εβδομάδας προβολών του νέου Bond.

Ο Κρεγκ παρουσίασε τον Μάλεκ σαν τον «σπουδαίο, βραβευμένο με Όσκαρ, Ράμι Μάλεκ», ο δε Μάλεκ, ως «έναν από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς όλων των εποχών, Ντάνιελ Κρεγκ (οκ, κόψε κάτι)».

«Αυτή η ταινία δημιουργήθηκε για να προωληθεί σε IMAX, είναι η πρώτη φορά που θα την δω σε αντίστοιχη οθόνη εδώ, μαζί σας, απόψε. Και είμαι ενθουσιασμένος και συγκινημένος που είστε εδώ απόψε, που βλέπουμε σινεμά στην μεγάλη οθόνη», ήταν το σχόλιο του Βρετανού σταρ που πλέον δεν θα υποδυθεί ξανά τον 007.

«Ο Ντάνιελ ήταν ο ηγέτης στο σετ των γυρισμάτων και αυτό το εκτιμώ πολύ. Από τη στιγμή που εμφανιζόταν, σεβόταν τους πάντες, εμπνέει και εμψυχώνει όλους όσους εργάζονται μαζί του», ήταν τα λόγια του Μάλεκ.

H άποψη του MOVE IT για το "No time to die" που προβάλλεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες με περισσότερα από 120.000 εισιτήρια στην πρώτη εβδομάδα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos