Ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ θα γίνει λυκάνθρωπος

Published: 6 Nov 2021, 16:52
Συντάκτης:

Έπειτα από τον Bill Murray, ένας ακόμα ηθοποιός που δεν το περιμέναμε θα ενταχθεί με κάποιον τρόπο στον κόσμο της Marvel. Μιλάμε για τον Gael Garcia Bernal που οι μέχρι τώρα κινηματογραφικές επιλογές δεν έδειχναν κάτι τέτοιο, αλλά πλέον λιγοστεύουν οι ηθοποιοί που δεν έχουν παίξει σε ταινία Marvel.

<a href="/en/festival-verolino/berlinale-2024-gkael-gkarsia-mpernal-de-mporoyme-na-diahorisoyme-soma-psyhi/69530">Berlinale 2024 - Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ: "Δε μπορούμε να διαχωρίσουμε σώμα & ψυχή"</a>ΣΧΕΤΙΚΑBerlinale 2024 - Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ: "Δε μπορούμε να διαχωρίσουμε σώμα & ψυχή"

Σύμφωνα με το Variety, ο ηθοποιός θα παίξει σε ένα ειδικό Halloween επεισόδιο της Marvel στο Disney+ το 2022, όχι όμως κάποιον γνωστό σουπερήρωα ή κακό του σύμπαντος. Ο ρόλος που θα αναλάβει θα είναι ο Λυκάνθρωπος της Νύχτας (Werewolf By Night), όπως είναι γνωστός. Πρόκειται στην ουσία για έναν τυπικό λυκάνθρωπο, που έχει εμφανιστεί στο σύμπαν της Marvel.

Για την ακρίβεια δύο είναι οι λυκάνθρωποι που έχουν εμφανιστεί, ο ένας είναι ο Jack Russell από ένα κόμικ της Marvel στα 70s και ο άλλος είναι ο Jake Gomez. Δεν αναφέρεται προς το παρόν ποιον από τους δύο θα ενσαρκώσει ο Bernal αλλά περιμένουμε να τον δούμε και αυτόν σε έναν ρόλο που σίγουρα διαφέρει από τους άλλους της MCU.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos