O Γιούαν ΜακΓκρέγκορ χρησιμοποιεί τη Δύναμη όταν συναντά… αυτόματες πόρτες

Published: 26 Mar 2022, 18:31
Συντάκτης:

Ο Ewan McGregor επιστρέφει στον «Πόλεμο των Άστρων» για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια, με την επερχόμενη σειρά της Disney Plus «Obi-Wan Kenobi». Όμως, όπως φαίνεται, ο ηθοποιός δεν ξέχασε ποτέ την εκπαίδευσή του ως Jedi τις δύο σχεδόν δεκαετίες μεταξύ του «Star Wars: Revenge of the Sith» και της νέας σειράς που οι fans του είδους περιμένουν με αγωνία. Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο McGregor παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί συχνά τη Δύναμη, κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση του χεριού στις αυτόματες πόρτες των σούπερ μάρκετ.

<a href="/en/nea/o-gioyan-makgkregkor-rosos-komis/69542">O Γιούαν ΜακΓκρέγκορ Ρώσος Κόμης</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Γιούαν ΜακΓκρέγκορ Ρώσος Κόμης

«Μου αρέσει να το κάνω αυτό με αυτόματες πόρτες, για δική μου διασκέδαση. Πάντα κάνω μια μικρή κίνηση Jedi και κατά καιρούς ο κόσμος με έχει δει. Ξέρεις, όπως όταν μπαίνω στο σούπερ μάρκετ ή όταν βγάζω το καροτσάκι μου… Είναι δύσκολο να μην το κάνεις, έτσι δεν είναι; Έχει πλάκα. Εάν ο συγχρονισμός είναι σωστός, είναι πολύ δυνατό». Μόνο τα παιδιά του αγαπημένου ηθοποιού δεν εντυπωσιάζονται από αυτήν την κίνηση. «Τα παιδιά μου είναι εντελώς αδιάφορα προς αυτό το κόλπο. Δεν δίνουν σημασία. Δεν λειτουργεί με αυτά», πρόσθεσε -μάλλον απογοητευμένος- ο McGregor.

Το «Obi-Wan Kenobi» είναι η τρίτη σειρά «Star Wars» της Disney Plus μετά τα «The Mandalorian» και «The Book of Boba Fett». Η νέα σειρά είναι έργο της Deborah Chow (η οποία ήταν πίσω από την κάμερα σε δύο επεισόδια του "Mandalorian") και του συγγραφέα Joby Harold. Το «Obi-Wan Kenobi» θα επανενώσει τον McGregor με τον Hayden Christensen, τον ηθοποιό που υποδύεται τον Anakin Skywalker. Το επιτυχημένο δίδυμο όπως το γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στα «Attack of the Clones» και «Revenge of the Sith» επιστρέφει, με τους απανταχού fans να αναμένουν και να εύχονται: may the force be with them.

Δείτε περισσότερα και τρέιλερ εδώ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
55 λεπτά

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos