Ο "Άγιος" αναβιώνει στις αίθουσες

Ο "Άγιος" αναβιώνει στις αίθουσες
Published: 22 Feb 2020, 13:03
Συντάκτης:

Όπως όλα δείχνουν είμαστε σε περίοδο αναβίωσης παλιών επιτυχημένων franchise όπως τα πρόσφατα “Charlie’s Angels” και “Men in Black: International” και είναι η σειρά της Paramount για να προσθέσει στην λίστα ακόμα ένα remake που βρίσκει τις ρίζες του στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στο 1997.

ΣΧΕΤΙΚΑMετά τον Έλτον Τζον, η ώρα της Madonna;

Έτσι, η ταινία  “The Saint” του Φίλιπ Νόις  με πρωταγωνιστή τον Βαλ Κίλμερ στον ρόλο του Σάιμον Τέμπλαρ , πρόκειται να πάρει καινούργια διάσταση υπό το βλέμμα του Βρετανού Ντέξτερ Φλέτσερ, υπεύθυνο για τα “Eddie the Eagle” και “Rocketman” ενώ το σενάριο σε διασκευή από την σειρά βιβλίων της Λέσλι Καρτέρις θα αναλάβει ο Σεθ Γκράχαμ Σμιθ του “Dark Shadows”.

Ενώ το στούντιο απέτυχε με την πρώτη ταινία να καταφέρει να συγκεντρώσει την κοινή αποδοχή όπως έκανε την δεκαετία του 1960 η αντίστοιχη σειρά με τον Ρότζερ Μουρ, τώρα αναμένει με ανυπομονησία το νέο εγχείρημα και δηλώνει αισιόδοξο «για μία μεγάλη σειρά ταινιών».

Ωστόσο, ο «Άγιος» δεν είναι το μόνο project που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης καθώς συνεργάζεται ήδη με την Universal για μία ταινία που επικεντρώνεται στον χαρακτήρα R.M. Renfield, έναν τρόφιμο ενός ιδρύματος που θεωρείται ότι πάσχει από παραισθήσεις αλλά στην πραγματικότητα είναι υπηρέτης του Δράκουλα.

Update 21/4/20: Ο Κρις Πάιν συμφώνησε για να πρωταγωνιστήσει στο φιλμ και να διαδεχθεί τον Ρότζερ Μουρ και τον Βαλ Κίλμερ. Πότε θα ξεκινήσει παραγωγή και γυρίσματα, παραμένει άγνωστο εξ'αιτίας της επιδημίας. 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
tags: 
Πρώτη δημοσίευση:: 22 Feb 2020, 13:03
Ενημέρωση: 22 Apr 2020, 03:39
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο