Ντάρεν Αρονόφσκι και Τζάρεντ Λέτο ξανά μαζί

Published: 29 Jan 2021, 14:41
Συντάκτης:

Δεν υπάρχει ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι που να μην περιέχει στοιχεία θρίλερ έστω σε κάποια σημεία της.

<a href="/en/nea/o-ntaren-aronofski-tha-skinothetisei-ton-ostin-mpatler/69668">O Ντάρεν Αρονόφσκι θα σκηνοθετήσει τον Όστιν Μπάτλερ</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Ντάρεν Αρονόφσκι θα σκηνοθετήσει τον Όστιν Μπάτλερ

Αυτή την φορά θα καταπιαστεί με ένα καθαρόαιμο φιλμ θρίλερ του είδους και θα συνεργαστεί ξανά με τον Τζάρεντ Λέτο σχεδόν 20 χρόνια μετά το «Requiem for a dream».

Ο 51χρονος αγαπημένος σημιουργός θα σκηνοθετήσει το supernatural horror «Adrift» και θα αναλάβει και την σεναριακή διασκευή του, καθώς βασίζεται σε ένα διήγημα του Κότζι Σουζούκι - συγγραφέα του «The Ring».

Την παραγωγή θα αναλάβει η εξπέρ στα θρίλερ τρόμου Blumhouse και η ιστορία αναφέρεται σε μια ομάδα ανθρώπων σε ένα ψαροκάικο στη μέση της θάλασσας, οι οποίοι συναντούν μια εγκαταλελειμμένη θαλαμηγό που στέλνει SOS. Ένας από την παρέα (προφανώς ο Τζάρεντ Λέτο) συμφωνεί να αναλάβει το τιμόνι του πλοίου καθώς θα ρυμουλκείται προς την ακτή, αλλά σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι κάτι στοιχειωμένο και τρομακτικό συμβαίνει εκεί.

Πιο κλασσικό horror story δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε, είναι απόλυτα βέβαιο πάντως ότι υπό την σκηνοθετική διεύθυνση του Αρονόφσκι, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν τόσο απλά και σε καμία περίπτωση προβλεπόμενα.

Πάντως, ενώ ο Αρονόφσκι μας έχει συνηθίσει σε 3ετή και 4ετή διαλείμματα μεταξύ των ταινιών του, αυτή την φορά ετοιμάζει δύο ταινίες, μετά το «Mother!» του 2017, κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά.

Αναφερόμαστε στο «Whale» της Α24 με τον Μπρένταν Φρέιζερ, το οποίο έχει επίσης εξαγγελθεί πριν δύο εβδομάδες. Περισσότερα για εκείνο, διαβάστε εδώ.

Εμείς, μόνο ευτυχισμένοι δηλώνουμε, με το διπλό χτύπημα του αγαπημένου μας σκηνοθέτη και αναμένουμε νέες πληροφορίες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 ημέρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos