Μήπως το Apple TV να μην προβάλει το "Liaison" για λίγο καιρό?

Published: 9 Mar 2023, 15:06
Συντάκτης:

Kάποιες φορές, η τραγικότητα της καθημερινότητας, ξεπερνά την όποια μυθοπλασία, κινηματογραφική ή τηλεοπτική.

<a href="/en/home-cinema-streaming/human-voice/69526">The Human Voice </a>ΣΧΕΤΙΚΑThe Human Voice

Εκεί στο Apple TV, δεν έχουν κάποιον υπεύθυνο να ελέγχει την ροή προγράμματος και τι περιλαμβάνει το περιεχόμενο των σειρών και των ταινιών τους, όσον αφορά όσα προβάλλονται στην Ελλάδα;

Το «Liaison» είναι η μίνι σειρά κατασκοπικού θρίλερ του Apple TV+, με τον Βενσάν Κασέλ και την Εύα Γκριν, η οποία έκανε πρεμιέρα πριν 2 εβδομάδες.

Μια αγγλο-γαλλική παραγωγή, με Σύριους χάκερ να απειλούν την ασφάλεια της αγγλικής κυβέρνησης στον κυβερνοχώρο της.

Μια αρκετά φτωχή για το Apple παραγωγή, μπερδεμένη στην πλοκή της, με κάμποσα κλισέ, κάποιους καλούς ηθοποιούς (Πίτερ Μάλαν, Ιρέν Ζακόμπ) σε δευτερεύοντες αναξιοποίητους ρόλους, βιαστικό γράψιμο και προβληματική ροή.

Οκ, χαζεύεις (αν ανήκεις στους/στις φαν) το ζευγάρι Εύα Γκριν – Βενσάν Κασέλ στην οθόνη σου, αλλά μάλλον δεν αρκεί και ο ξαναζεσταμένος έρωτας που προσπαθούν να (μην) ξαναζήσουν είναι δοσμένος μάλλον με αστείο τρόπο από τον (έμπειρο σε περιπέτειες παραδόξως) σκηνοθέτη Στίβεν Χόπκινς.

Στο δεύτερο λοιπόν επεισόδιο εξελίσσεται συμβαίνει ένα τραγικό συμβάν που πυροδοτεί εξελίξεις στην κατασκοπική σκακιέρα.

Ένα ατύχημα που στην Ελλάδα των τελευταίων ημερών, όποιος το δει, θα νιώσει ένα σφίξιμο στο στομάχι, Στην καλύτερη περίπτωση. Και δεν είμαστε για τέτοια τώρα, αρκετή δυστοπία ζούμε, με τα πρόσφατα γεγονότα. Αν το δείτε, θα καταλάβετε.

Μήπως θα έπρεπε η σειρά να αναβληθεί (στην Ελλάδα μιλάω πάντα) για λίγο καιρό;

Λέω εγώ τώρα.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Human Voice

The Human Voice

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Το μακρινό 2020, στην εποχή όπου στην ζωή και την καθημερινότητά μας εισήχθη ο...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Joika, από την Spentzos Joika, από την Spentzos