Το "Marriage story" του Νόα Μπάουμπακ έχει υπέροχα τρέιλερ

Published: 21 Aug 2019, 13:16
Συντάκτης:

Η συνεργασία του Νόα Μπάουμπακ με το Netflix συνεχίζει να καρποφορεί.

<a href="/en/multimedia-video-clip/o-tzonathan-gkleizer-kadrarei-xana-tin-skarlet-giohanson/69711">Ο Τζόναθαν Γκλέιζερ καδράρει ξανά την Σκάρλετ Γιόχανσον</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Τζόναθαν Γκλέιζερ καδράρει ξανά την Σκάρλετ Γιόχανσον

Μετά το «Meyerowitz Stories» με Μπεν Στίλερ, Ντάστιν Χόφμαν και Άνταμ Σάντλερ, ο 48χρονος Νεοϋορκέζος κινηματογραφιστής ετοίμασε το επόμενο project του, το οποίο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βενετίας στις 29 Αυγούστου και μέσα στον Σεπτέμβριο θα στριμάρει στο Netflix.

Πρόκειται για το «Marriage story», με την Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Άνταμ Ντράιβερ στον ρόλο μιας ηθοποιού και ενός θεατρικού σκηνοθέτη παντρεμένοι με παιδί, που κάποια στιγμή χωρίζουν. Στο καστ επίσης οι Λόρα Ντερν, Ρέι Λιότα, Άλαν Άλντα, Μαρκ Ο’Μπράιεν.

Απολαμβάνουμε ένα διπλό teaser trailer, δύο μίνι καταθέσεις αγάπης από τον έναν προς τον άλλον (που θυμίζει αρκετά σαν σύλληψη το The Disappearance of Eleanor Rigby του Νεντ Μπένσον) και το εντάσσουμε ξεκάθαρα στην watch list μας.

Υπάρχουν αφορμές για να κατηγορήσει κανείς το Netflix για την πολιτική του στην περιορισμένη διανομή των κινηματογραφικών παραγωγών του στην μεγάλη οθόνη, δεν μπορεί όμως να μην του αναγνωρίσει την τεράστια επένδυση στο κομμάτι της δημιουργίας νέων φιλμ και την στήριξη, αλλά και την ελευθερία κινήσεων σε σημαντικούς δημιουργούς, στηρίζοντάς τους οικονομικά σε μια πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία.

Update 17/10/19: Επίσημο... ενιαίο τρέιλερ για το σημαντικό (όπως δείχνει) αυτό φιλμ που θα δούμε στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Νοεμβρίου πριν στριμάρει στο Netflix από τις 6 Δεκεμβρίου.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos