Κρόνενμπεργκ για «Crimes of the Future»: «Περιμένω αποχωρήσεις από την αίθουσα».

Published: 14 May 2022, 01:12
Συντάκτης:

Σε λίγα 24ωρα ξεκινά το Φεστιβάλ Καννών και μία από τις ταινίες που θα διεκδικήσουν τον Χρυσό Φοίνικα, είναι και το «Crimes of the future» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ που γυρίστηκε στην Ελλάδα Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2021, με ένα δυνατό πρωταγωνιστικό καστ που αποτελούν οι Βίγκο Μόρτενσεν, Λέα Σεϊντού, Κρίστεν Στιούαρτ, Σκοτ Σπίντμαν, μαζί με τους Γιώργο Πυρπασόπουλο και Γιώργο Καραμίχο.

<a href="/en/multimedia-trailer/dead-dont-hurt-vigko-mortensen-kai-goyestern/69653">"Τhe dead don't hurt": Βίγκο Μόρτενσεν και γουέστερν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Τhe dead don't hurt": Βίγκο Μόρτενσεν και γουέστερν

Ο Καναδός δημιουργός και μαέστρος του body horror, ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κάνει καμία έκπτωση στο όραμά του και πως αναμένει αρκετούς θεατές να αποχωρήσουν από την αίθουσα στην πρεμιέρα της ταινίας στο φεστιβάλ, εξαιτίας των ιδιαίτερα γλαφυρών σκηνών της. Κάτι που άλλωστε συνέβη και με το Crash πριν 26 χρόνια.

Κάννες 2022: Δύο γυρισμένες στην Ελλάδα ταινίες, διεκδικούν τον Χρυσό Φοίνικα

«Υπάρχουν μερικές πολύ σκληρές σκηνές. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε αποχωρήσεις μέσα στα πέντε πρώτα λεπτά της ταινίας. Είμαι σίγουρος. Κάποιοι άνθρωποι που έχουν δει την ταινία έχουν πει πως πιστεύουν ότι τα τελευταία 20 λεπτά θα είναι πολύ σκληρά για τους θεατές με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν. Ένας θεατής είπε ότι παραλίγο να πάθε κρίση πανικού. Περιμένω αποχωρήσεις από την αίθουσα, στις Κάννες».

Η Λέα Σεϊντού μέχρι στιγμής αποθεώνεται για την ερμηνεία της από όσα μέσα είδαν το φιλμ, με τον Κρόνενμπεργκ εντυπωσιασμένο από το γεγονός ότι δεν φοβόταν καθόλου για τον χαρακτήρα που υποδύεται: «Μερικοί ηθοποιοί φοβούνται κάποια πράγματα κι αυτό είναι πολύ συγκεκριμένα στον καθένα. Για μια ταινία σαν κι αυτή, χρειάζεσαι έναν ηθοποιό που να είναι ανεμπόδιστος, η Λέα το έχει αυτό», ήταν η δήλωσή του.

Update: Η πρεμιέρα έγινε στις Κάννες, το σούσουρο ήταν αρκετό, αυτά είναι 3 clips από την ταινία, συνολικής διάρκειας 5 λεπτών: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos