Jeans Guy. Αυτός είναι ο νέος σταρ του Mandalorian!

Published: 24 Nov 2020, 15:16
Συντάκτης:

Το σύμπαν των Star Wars και το Disney + παρουσίασαν τον νέο τους σταρ: τον Jeans Guy.

<a href="/en/nea/andor-revolution-will-be-televised/67134">"Andor": The Revolution Will Be Televised</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Andor": The Revolution Will Be Televised

Ίσως το Mandalorian θα έπρεπε να κάνει ένα update στα credits της 2ης σεζόν και να προσθέσει στο καστ τον τύπο που αμέριμνος άραζε στο background μιας σκηνής δράσης φορώντας τζιν και t-shirt σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Οι παρατηρητικοί (και με μάχιμοι αντανακλαστικά) θεατές της σειράς, παρατήρησαν το στιγμιότυπο που θα δείτε στην φωτό κατά την διάρκειας μιας σκηνής δράσης με τον Mandalorian (Πέδρο Πασκάλ), τον Greef Karga (Καρλ Ουέδερς) και την Cara Dune (Τζίνα Καράνο) και τον τύπο που τους έκλεψε την παράσταση χωρίς να κάνει κάτι.

Η γκάφα έγινε στο 4ο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου με τίτλο «Chapter 12: The Siege», το οποίο σκηνοθετεί ο ίδιος ο Καρλ Ουέδερς, ο οποίος όπως βλέπετε στην φωτό έχει στραμμένη την πλάτη του στον Jeans Guy, επομένως δύσκολο να δει το λάθος.

Μάλιστα ο Jeans Guy απέκτησε και την δική του action figure στην σειρά με τους σταρ των Star Wars!

Πάντως, η 2η σεζόν τα σπάει και μόλις ολοκληρωθεί θα έχετε το review μας.

Πέρα από την πλάκα και τα αμέτρητα τρολαρίσματα που έγιναν στα social media, φαντάζει αδιανόητο να περάσει κάτι τέτοιο από το μοντάζ και το post production μιας παραγωγής τέτοιου επιπέδου, εκτός και αν κάποιος έχει τόσο ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ.

Μην ξεχνάμε πάντως ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στην τελευταία σεζόν του Game Of Thrones και μια κούπα καφέ από Starbucks ξεχασμένη στο τραπέζι κατά την διάρκειας μιας σκηνής.

Οπότε συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos