Το ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones

Published: 13 Apr 2023, 15:57
Συντάκτης:

Μια ακόμα σειρά ετοιμάζει το ΗΒΟ από τον κόσμο του Game of Thrones, μετά το House of the Dragon που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες.

<a href="/en/nea/o-sam-mentes-kai-o-armanto-ianoytsi-etoimazoyn-seira-gia-ivo/68581">O Σαμ Μέντες και ο Αρμάντο Ιανούτσι ετοιμάζουν σειρά για το ΗΒΟ</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Σαμ Μέντες και ο Αρμάντο Ιανούτσι ετοιμάζουν σειρά για το ΗΒΟ

Έγινε γνωστό ότι θα δούμε και τη σειρά A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight.

Η σειρά μάλιστα πήρε ήδη το πράσινο φως για ολόκληρη σεζόν και θα έχει άμεση εμπλοκή ο Τζορτζ ΡΡ Μάρτιν.

Το βιβλίο στο οποίο θα βασιστεί η σειρά καταγράφει τις περιπέτειες σερ Ντάνκαν του Ψηλού μαζί με τον πιτσιρικά Εγκ, δηλαδή τον Αίγκον Ταργκάριεν τον 5ο, που στη συνέχεια έγινε βασιλιάς του Γουέστερος.

Σύμφωνα  με την περιγραφή του βιβλίου: Ο Ιππότης των Επτά Βασιλείων λαμβάνει χώρα σχεδόν έναν αιώνα πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones και οι περιπέτειες αυτές, αφηγούνται γεγονότα από την εποχή που η δυναστεία των Ταργκάριεν εξακολουθεί να κατέχει τον Σιδερένιο Θρόνο και οι μνήμες από την ύπαρξη της τελευταίας δράκαινας παραμένουν ακόμη ζωντανές.

Ο νεαρός, αφελής, αλλά γενναίος περιπλανώμενος ιππότης σερ Ντάνκαν ο Ψηλός υπερέχει των αντιπάλων του – αν όχι σε πείρα, σίγουρα σε ανάστημα. Στις περιπέτειές του τον συνοδεύει ο μικροσκοπικός του ακόλουθος, ένα αγόρι ονόματι Εγκ – του οποίου το πραγματικό όνομα (και επτασφράγιστο μυστικό) είναι Αίγκον Ταργκάριεν. Παρόλο που σε ολόκληρο το Γουέστερος δύσκολα θα έβρισκε κανείς πιο απίθανους ήρωες, το μέλλον επιφυλάσσει σε αυτούς τους δύο ένα σπουδαίο πεπρωμένο… καθώς και ισχυρούς εχθρούς, βασιλικές ίντριγκες κι εξωφρενικά κατορθώματα. Μεγαλώνοντας ο Αίγκον Ταργκάριεν έγινε βασιλιάς αν και δεν ήταν ψηλά στη λίστα της διαδοχής και αξίζει να σημειώσουμε ότι ήταν μικρότερος αδελφός του Έμον Ταργκάριεν που αρνήθηκε τον θρόνο και έγινε Maester στη Νυχτερινή Φρουρά. Ως Maester τον είδαμε μάλιστα και στο Game of Thrones σε προχωρημένη ηλικία από την πρώτη έως και την πέμπτη σεζόν. Η βασιλεία του Αίγκον ολοκληρώθηκε με τραγικό τρόπο, αφού έχασε τη ζωή του μαζί με πολλούς όλους στη μεγάλη φωτιά του Summerhall στην προσπάθεια του να φέρει ξανά στη ζωή δράκους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO Max (@hbomax)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Zone of interest, από την Spentzos Zone of interest, από την Spentzos