Η Νικόλ Κίντμαν δοκιμάζει το Apple TV

Published: 4 Mar 2021, 14:54
Συντάκτης:

Αφού το “GLOW” κόπηκε απότομα από το περιεχόμενο του Netflix λόγω πανδημίας και ενώ η πλατφόρμα είχε δώσει το πράσινο φως για τον τελευταίο κύκλο, οι δημιουργοί της Λιζ Φλέιχαιβ και Κάρλι Μεντς μεταφέρουν τις ιδέες τους στην Apple TV+ και συγκεκριμένα ετοιμάζουν μία ανθολογία οχτώ μισάωρων επεισοδίων με τίτλο “Roar”.

<a href="/en/nea/manhunt-anazitontas-ton-dolofono-toy-avraam-linkoln/69682">"Manhunt": Αναζητώντας τον δολοφόνο του Αβραάμ Λίνκολν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Manhunt": Αναζητώντας τον δολοφόνο του Αβραάμ Λίνκολν

Οι αυτοτελείς ιστορίες κάθε επεισοδίου βασίζονται στο ομώνυμο βιβλίο της Σεσίλια Άχερν και καλύπτουν μία μεγάλη θεματική ως προς τη δυναμική γυναικεία φύση. Στη σύνοψη διαβάζουμε πως : “Η Άχερν εξερευνά τους αμέτρητους τρόπους με τους οποίους οι γυναίκες ανοίγουν τον δρόμο και ξεπερνούν τις δυσκολίες με εξυπνάδα, ευρηματικότητα και συμπόνια. Σε αυτή τη συλλογή διηγημάτων, οι γνωστές πτυχές της καθημερινότητας μιας γυναίκας -οι ρουτίνες, οι ντροπές, οι επιθυμίες- ανάγονται από αστείες και εκκεντρικές σε ένα μαγικό μείγμα ρεαλισμού και κοινωνικής αντίληψης.”

Οι γυναίκες που θα ενσαρκώσουν τους χαρακτήρες της συγγραφέως και θα αποδώσουν στην μικρή οθόνη το όραμα των Φλέιχαιβ και Μεντς είναι μία πολύ δυνατή ομάδα που αποτελείται από Νικόλ Κιντμαν, Άλισον Μπρι, Σίνθια Ερίβο και Μέριτ Γουέβερ.

Η Μπριν έχει συνεργαστεί με τις δημιουργούς στο “GLOW” και μαζί έκαναν την σειρά εξαιρετικά πετυχημένη. Όσο για τις υπόλοιπες ηθοποιούς, η Νικόλ Κιντμαν έχει δείξει μία σημαντική πορεία τα τελευταία χρόνια στο τηλεοπτικό δίκτυο αρχής γενομένης με το “Top of the Lake” και έπειτα με τα “Big Little Lies” και “The Undoing” ενώ ασχολείται παράλληλα και με άλλα project. Την Μέριτ Γουέβερ πρόσφατα την είδαμε στο ωραίο “Run”, την θυμόμαστε όμως και από το “Godless” ενώ η βραβευμένη με δύο Όσκαρ Σίνθια Ερίβο θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο “Genius: Aretha”.

Update: Η σειρά έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει να προβάλλεται στις 15 Απριλίου και το τρέιλερ είναι τόσο φευγάτο που δύσκολα μπορείτε να το φανταστείτε: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos