ΣΕΙΡΕΣ

Η νέα σειρά της Amazon μοιάζει με... ζαχαροπλαστείο με ηθοποιούς!

Published: 27 Nov 2018, 19:04
Συντάκτης:

Η εφημερίδα New York Times φιλοξενεί μία στήλη ονόματι “Modern Love,” η οποία εξερευνά σε εβδομαδιαία βάση άρθρα για την χαρά και τις δοκιμασίες της αγάπης. Το στούντιο της Amazon αποφάσισε να μετατρέψει αυτή τη στήλη σε ταινία! Πρόκειται για μία ανθολογία ιστοριών που θα περιλαμβάνει 8 επεισόδια, τα οποία θα εξερευνούν την αγάπη και τον έρωτα στις διαφορετικές εκφάνσεις τους, είτε πρόκειται για σεξουαλικό έρωτα, πλατωνικό, ή ακόμα και για φιλαυτία. Το “Modern Love” θα προέρχεται από τον εξαιρετικό Ιρλανδικής καταγωγής John Carney, γνωστό για τα “Once”, “Begin Again” και “Sing Street”, ο οποίος πέρα από ρόλο σκηνοθέτη, θα κατέχει και τους ρόλους του συγγραφέα και παραγωγού. Αναφορικά με το αστεράτο καστ, θα δούμε τους: Anne Hathaway (Ocean’s 8), Tina Fey (30 Rock), John Slattery (Mad Men), Dev Patel (Lion), Catherine Keener (Get Out), Andy Garcia (Ocean’s Eleven), Cristin Milioti (Black Mirror), Brandon Victor Dixon (Power), Olivia Cooke (Ready Player One), Andrew Scott (Sherlock), Julia Garner (Ozark), Shea Whigham (Homecoming), Gary Carr (The Deuce), Sofia Boutela (Kingsman: The Secret Service) και John Gallagher Jr. (The Newsroom).

<a href="/en/multimedia-trailer/tomorrow-war-o-kris-prat-tha-sosei-tin-gi/64546">"The tomorrow war": Ο Κρις Πρατ θα σώσει την Γη</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"The tomorrow war": Ο Κρις Πρατ θα σώσει την Γη

Ο Carney δικαίως δήλωσε πως «αισθάνομαι σαν να είμαι σε ένα ζαχαροπλαστείο με ηθοποιούς. Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε κάποιους από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς. Αυτό υποδεικνύει την ικανότητα της στήλης των NYT να αγγίξει τόσους ανθρώπους, αλλά κυρίως υποδεικνύει το πώς η αγάπη και ο έρωτας είναι πλέον η μόνη βεβαιότητα.» Εξίσου ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως η Emmy Rossum (Shameless, Comet), η Sharon Horgan (Catastrophe, Divorce) και ο Tom Hall (Sensation) θα σκηνοθετήσουν κάποια επεισόδια της ανθολογίας. Η Horgan όχι μόνο έγραψε, αλλά θα σκηνοθετήσει το επεισόδιο στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι Tina Fey και John Slattery, ενώ η Rossum θα σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο γραμμένο από την Audrey Wells (Under The Tuscan Sun). Πέρα από τον Carney, διευθυντές παραγωγής θα είναι και οι Todd Hoffman, Trish Hoffman, αλλά και οι Sam Dolnick και Choire Sicha των New York Times. Ο συντάκτης της στήλης “Modern Love,” Daniel Jones, θα υπηρετεί χρέη σύμβουλου παραγωγής για ένα ακόμα πιο άρτιο και πιστό αποτέλεσμα.

Εμείς δηλώνουμε ενθουσιασμένοι. Εσείς;

Update 28/7/19: Η Anne Hathaway σε συνέντευξή της δήλωσε πως «ο χαρακτήρας που υποδύομαι έχει πολλά να μάθει, όπως το ότι μας αξίζει η αγάπη», ενώ αργότερα, όταν ρωτήθηκε για τον ρόλο τον παρόντα ρόλο της ρομαντικής κομεντί, δήλωσε πως «υπάρχει το κοινό που εκτιμά αυτές τις ιστορίες, απλά ο λόγος που θα τους παρακινήσει να πάνε στο σινεμά έχει αλλάξει. Οι θεατές έχουν καταλάβει πως αυτές οι πιο προσωπικές ιστορίες αξίζουν να τις παρακολουθήσουν και από το σπίτι. Είμαι ευγνώμων που αυτό το είδος δεν έχει εκλείψει». Το “Modern Love” έρχεται στο Amazon Prime στις 18 Οκτωβρίου, ενώ μπορείτε να δείτε το επίσημο τρέιλερ παρακάτω, το οποίο είναι υπό μορφή μοντάζ κάποιων στιγμών της σειράς και χωρίς διάλογο, μας συστήνει κάποια από τα ζευγάρια σε τρυφερές και μη στιγμές. Όπως αναφέρει στο τέλος: η αγάπη θα βρεί την αλήθεια της! Εμείς ελπίζουμε για μια σειρά γεμάτη ανθρώπινες στιγμές, με ένα καλογραμμένο σενάριο που το αστεράτο καστ θα φέρει εν ζωή.

Update 13/9/19: Επίσημο τρέιλερ και είναι όπως ακριβώς το περιμένεις: 

 

Πρώτη δημοσίευση: 27 Nov 2018, 19:04
Ενημέρωση: 14 Sep 2019, 03:49
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos