Η Κέιτ Ουίνσλετ βλέπει προς τα Όσκαρ

Published: 25 Oct 2021, 16:03
Συντάκτης:

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Kate Winslet, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία που θα βασίζεται στην ζωή της Lee Miller, φωτογράφου και μοντέλου που δούλεψε για την Vogue και φωτογράφισε στιγμές από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ρίχνοντας φως στο Ολοκαύτωμα και σε όλες τις φρικαλεότητες των ναζί απέναντι στους Εβραίους. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Ellen Kuras (The Betrayal) και σεναριογράφος η Liz Hannah (Mindhunter, The Post). Σύμφωνα με το Deadline, στην ταινία έκλεισαν να παίξουν και οι Mαριόν Κοτιγιάρ, Τζουντ Λο, Αντρέα Ρίζμπορο, Νοεμί Μερλάν, Τζος Ο'Κόνορ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και ο Άντι Σάντμπεργκ (Brooklyn Nine Nine) ένα σπουδαίο καστ που πολλοί θα ήθελαν να έχουν στις ταινίες τους.

<a href="/en/nea/regime-oi-sexoyalikes-kai-mi-neyroseis-ton-igeton/69719">"Τhe Regime": Οι σεξουαλικές και μη, νευρώσεις των ηγετών</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Τhe Regime": Οι σεξουαλικές και μη, νευρώσεις των ηγετών

«Αυτό σίγουρα δεν είναι βιογραφία. Το να κάνεις μια ιστορία για όλη την ζωή της Lee, είναι για σειρά του HBO. Αυτό που εμείς θέλαμε να κάνουμε, είναι να βρούμε την πιο ενδιαφέρουσα δεκαετία της ζωής της, αυτή που καθόρισε το ποια είναι και ποια θα γίνει. Είναι η περίοδος από το 1938 έως το 1948. Αυτή είναι η ιστορία που θέλουμε να ξέρει ο κόσμος για την Lee από τα άλλα πολλά κομμάτια της ζωής της», όπως δήλωσε η Winslet που θα υποδύεται φυσικά την κεντρική ηρωίδα. Η ταινία είναι ακόμα άτιτλη αλλά θα φέρει στο φως μια σπουδαία προσωπικότητα που καλό είναι να μάθουμε την δική της συμβολή.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου στην Ευρώπη με μουσική του Alexandre Desplat, σχεδιαστή κοστουμιών τον Michael O’ Connor (Jane Eyre, The Duchess), διευθυντή φωτογραφίας τον Pavel Edelman (The Pianist) και υπεύθυνη μακιγιάζ την Ivana Primorac (Sweeney Todd, The Reader). Από όλα αυτά τα ονόματα ακούγεται σαν μια ταινία που θα μας απασχολήσει πολύ και σε προσεχείς βραβεύσεις.

Oι πρώτες φωτό δόθηκαν στη δημοσιότητα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos