Η Emma Stone είναι η Cruella De Vil

Published: 8 Dec 2018, 18:10
Συντάκτης:

H Έμμα Στόουν συνεχίζει τις πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές. Από το Zombieland και το Easy A, στο Birdman και το La La Land. Και φέτος στο The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου και το τηλεοπτικό Maniac.

<a href="/en/nea/black-widow-cruella-tha-kanoyn-premiera-sto-disney/64241">"Black Widow" & "Cruella" θα κάνουν πρεμιέρα στο Disney+</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Black Widow" & "Cruella" θα κάνουν πρεμιέρα στο Disney+

Eπόμενη κίνηση, το «Cruella», το νεό live action της Disney (που τους τελευταίους μήνες τα έχει σαρώσει με Jungle Book, Alladin, Dumbo, Lion King) όπου θα υποδύεται την Cruella De Vil από τα 101 σκυλιά της Δαλματίας, μόνο που πρόκειται για 80s punk εκδοχή!

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθήσει ο Κρεγκ Γκιλέσπι των «I, Tonya», «Lars and the real girl» & «Τhe finest hours», ενώ την σεναριακή διασκευή θα επιμεληθούν οι Κέλι Μάρτσελ (Venom, 50 shades of Grey, Saving Mr. Banks) και Τζες Μπάτεγουορθ (Edge of tomorrow, Spectre, Black Mass).

Update 24/8/19: Πρώτη φωτό με την Έμμα Στόουν και τα σκυλιά Δαλματίας της, δόθηκε στην δημοσιότητα από την Disney, στο D23 Expo. Στο καστ προστέθηκαν επίσης η Έμμα Τόμπσον και ο Τζόελ Φράι (από το Yesterday). . 

Update: Μετά από αμέτρητα προβλήματα (κάτι που ισχύει για τα περισσότερα φιλμ) λόγω της πανδημίας, αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ. Για ακριβή ημερομηνία εξόδου, ούτε συζήτηση ακόμη: 

Update: Αυτό είναι το νέο υποτιτλισμένο τρέιλερ, ενώ η εταιρεία διανομής Feelgood ανακοίνωσε την έξοδο του φιλμ στις αίθουσες (αν όλα εξελιχθούν ομαλά με την πανδημία βέβαια) στις 3 Ιουνίου, ενώ στις ΗΠΑ έχει προγραμματιστεί για ταυτόχρονη έξοδο σε αίθουσες και Disney+, μία εβδομάδα νωρίτερα. 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos