Η Amazon δεν έδειξε τρέιλερ σειράς επειδή περιείχε σιδηροδρομικό δυστύχημα

Published: 2 Mar 2023, 14:39
Συντάκτης:

Το Amazon Prime Video ανακοίνωσε ότι αναβάλλει παγκοσμίως την προβολή του τρέιλερ της πολυαναμένομενης κατασκοπευτικής σειράς «Citadel», εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη με τη σύγκρουση των δύο τρένων.

<a href="/en/home-cinema-streaming/burial/69095">The burial</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe burial

Οι λεπτομέρειες για την υπόθεση της σειράς είναι ακόμη περιορισμένες, αλλά ένα βίντεο τον περασμένο μήνα παρουσίαζε τους πρωταγωνιστές Priyanka Chopra και Richard Madden, έτοιμους για δράση σε ένα πολυτελές τρένο.

Το τρέιλερ, το οποίο αναμενόταν να κυκλοφορήσει την Τετάρτη 1 Μαρτίου, θα περιελάμβανε ένα σιδηροδρομικό ατύχημα.

Σύμφωνα με το Variery, η streaming υπηρεσία του Αmazon προχώρησε το πρωί της Τετάρτης, στην εξής ανακοίνωση, που εστάλη σε δημοσιογράφους: «Από σεβασμό προς τη διεθνή μας κοινότητα και λόγω των χθεσινών καταστροφικών έκτακτων ειδήσεων από την Ελλάδα, αναβάλλουμε με σεβασμό την κοινοποίηση του επίσημου τρέιλερ του Citadel», προσθέτοντας πως θα ορίσει μια νέα ημερομηνία για το τρέιλερ τις επόμενες ημέρες.

Η πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς θα γίνει στις 28 Απριλίου και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: "Πριν από οκτώ χρόνια, η Citadel έπεσε. Η ανεξάρτητη παγκόσμια υπηρεσία κατασκοπείας - επιφορτισμένη με την προάσπιση της ασφάλειας όλων των ανθρώπων - καταστράφηκε από πράκτορες του Manticore, ενός ισχυρού συνδικάτου που χειραγωγεί τον κόσμο από τις σκιές. Με την πτώση του Citadel, οι επίλεκτοι πράκτορες Mason Kane (Madden) και Nadia Sinh (Chopra Jonas) παραμένουν κρυμμένοι, χτίζοντας νέες ζωές με νέες ταυτότητες, χωρίς να γνωρίζουν το παρελθόν τους, αφού έχουν χάσει τη μνήμη τους".  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Zone of interest, από την Spentzos Zone of interest, από την Spentzos