Το χαμένο σενάριο του Στάνλεϊ Κιούμπρικ θα γίνει τηλεοπτική σειρά

Published: 15 May 2019, 16:49
Συντάκτης:

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του Στάνλει Κιούμπρικ, το όνομα ωστόσο του ιδιοφυούς σκηνοθέτη εξακολουθεί να αποτελεί πόλο έλξης τόσο για το κοινό όσο και για τους δημιουργούς στην μεγάλη και μικρή οθόνη.

<a href="/en/nea/h-lampsi-ginetai-seira-apo-ivo/62521">H Λάμψη γίνεται σειρά από το ΗΒΟ</a>ΣΧΕΤΙΚΑH Λάμψη γίνεται σειρά από το ΗΒΟ

Πίσω στο 2012, συζητήσεις γύρω από την ενδεχόμενη σειρά με τίτλο “God Fearing Man” με αφορμή ένα αχρησιμοποίητο σενάριο του Κιούμπρικ είχαν συμβεί, αλλά όπως όλα δείχνουν το project θα πάρει σάρκα και οστά στα προσεχή έτη καθώς βρέθηκε εταιρία παραγωγής που θα στηρίξει την τηλεοπτική μεταφορά.

Σύμφωνα με το “Variety”, η εταιρία Media Musketeers έχει ξεκινήσει την παραγωγή για το “God Fearing Man” το οποίο θα προβληθεί ως miniseries για να διηγηθεί την αληθινή ιστορία του  Hebert Emerson Wilson,  ενός Καναδού πάστορα που ασπάστηκε την παρανομία και έγινε ένας από τους πιο επιτυχημένους ληστές τραπεζών στην ιστορία των ΗΠΑ.

Πάντως, η σειρά αναμένεται να έχει λίγο από το DNA του Κιούμπρικ αφού ο Φίλιπ Χομπς, παραγωγός στο “Full Metal Jacket”, θα βρίσκεται σε συνεργασία με την Media Musketeers για την ολοκλήρωση του “God Fearing Man”.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί κανένα όνομα για τους ρόλους και την σκηνοθεσία, όπως δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο δίκτυο ή συνδρομητική πλατφόρμα θα συμφωνήσει για την κυκλοφορία της πολύ αναμενόμενης σειράς. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos