H Kέιτ Ουίνσλετ ενθαρρύνει νεαρή δημοσιογράφο σε συνέντευξη. Άψογη.

Published: 10 Jan 2023, 14:04
Συντάκτης:

Πόσο όμορφο και γλυκό είναι το συναίσθημα, ένας σταρ τέτοιου βεληνεκούς να αποδεικνύεται απλός και καλοσυνάτος και (στην προκειμένη περίπτωση) υποστηρικτικός όταν τον συναντάς από κοντά.

<a href="/en/nea/regime-oi-sexoyalikes-kai-mi-neyroseis-ton-igeton/69719">"Τhe Regime": Οι σεξουαλικές και μη, νευρώσεις των ηγετών</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Τhe Regime": Οι σεξουαλικές και μη, νευρώσεις των ηγετών

Είναι ωραίο να το διαβάζεις και -πιστέψτε με- να το βιώνεις και από κοντά πολύ περισσότερο.

Κατά την διάρκεια της προωθητικής περιοδείας για την προώθηση του «Avatar: The Way of Water», στην Κέιτ Ουίνσλετ έτυχε μια συνέντευξη με μια πρωτοεμφανιζόμενη και τρακαρισμένη νεαρή δημοσιογράφο του γερμανικού δικτύου ZDF. Kαι το βίντεο με την 47χρονη σταρ να βοηθά τη νεαρή Mάρθα, ενθαρρύνοντάς την, έχει αγγίξει ήδη τα 4 εκατομμύρια views στο Twitter.

«Είναι η πρώτη φορά που το κάνεις;» ρώτησε η Ουίνσλετ. «Εντάξει, μάντεψε: Όταν κάνουμε αυτή τη συνέντευξη, θα είναι η πιο εκπληκτική συνέντευξη ποτέ. Και ξέρεις γιατί; Γιατί έχουμε αποφασίσει ότι έτσι θα γίνει. Έτσι, αποφασίσαμε τώρα, εγώ και εσύ, ότι αυτή θα είναι μια πραγματικά φανταστική συνέντευξη».

Και συνέχισε, «Μπορείς να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις και δεν χρειάζεται να φοβάσαι. Όλα θα είναι καταπληκτικά. Εντάξει; Ας το κάνουμε!»

Άψογη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos