H Cosmote TV φέρνει τη νέα σειρά του Τέιλορ Σέρινταν

Published: 29 Jun 2023, 16:15
Συντάκτης:

Η COSMOTE TV θα προβάλει 6 νέες σειρές μέσα στον Ιούλιο, από τις οποίες ξεχωρίζει η νέα τηλεοπτική προσπάθεια του Τέιλορ Σέρινταν, το κατασκοπικό θρίλερ «Special Ops: Lioness».

<a href="/en/home-cinema-vod/book-clarence/69837">The book of Clarence</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe book of Clarence

Ο δημιουργός των Hell Or High Water, Yellowstone, 1883, Mayor Of Kingstown, Tulsa King, αυτή την φορά επιστρέφει με ένα λαμπερό καστ ηθοποιών, όπως η Ζόε Σαλντάνα (Avatar, Guardians of the Galaxy), οι βραβευμένοι με Όσκαρ Μόργκαν Φρίμαν και Νικόλ Κίντμαν, καθώς και ο Μάικλ Κέλι (House of Cards, Now You See Me).

Βασισμένη σε πραγματικό πρόγραμμα της CIA, η σειρά ακολουθεί τη νεαρή πεζοναύτη Κρουζ Μανουέλος (Λέιλα Ντε Ολιβέιρα), που μόλις εντάχθηκε στην ομάδα «Lioness Engagement» της CIA, με στόχο να βοηθήσει στην καταστροφή μιας τρομοκρατικής οργάνωσης από μέσα. Στόχος της αποστολής της είναι να πλησιάσει φιλικά την κόρη ενός δισεκατομμυριούχου, συνδεδεμένου με τρομοκρατικές ομάδες, προκειμένου η CIA να μπορέσει να καταστρέψει την τρομοκρατική οργάνωση εκ των έσω. Η σειρά εξερευνά διαφορετικά επίπεδα κατασκοπικών επιχειρήσεων, όπου γυναίκες από όλον τον κόσμο αναλαμβάνουν μυστικές αποστολές.

Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο 48 ώρες μετά την Αμερική: Τρίτη 25/7 22.00, COSMOTE SERIES HD.

Από την υπόλοιπη ατζέντα του μήνα, ξεχωρίζει η 2η σεζόν της δραματικής σειράς «61st Street» (πρεμιέρα 3/7, 23.00), σε παραγωγή του Πίτερ Μόφατ (The Night Of, Your Honor) και τον Κόρτνεϊ Μπι Βανς (American Crime Story) στον κεντρικό ρόλο. Ο κάτοχος βραβείων Tony και Emmy πλαισιώνεται από την υποψήφια για Όσκαρ Ανζενού Έλις – Τέιλορ (King Richard, When They See Us) και τον Μαρκ Ομπράιαν (Arrival).


 

Πρώτη δημοσίευση: 29 Jun 2023, 16:15
Ενημέρωση: 13 Jul 2023, 16:14
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 ημέρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos