Game Of Thrones: Έρχονται τα spinoffs

Published: 26 May 2019, 16:09
Συντάκτης:

O George R.R. Martin, ο δημιουργός και συγγραφέας του «A Song of Ice and Fire», της πηγής έμπνευσης του «Game of Thrones» δήλωσε ότι οι τρεις από τις πέντε spinoff σειρές του HBO βρίσκονται σε διαδικασία υλοποίησης

<a href="/en/nea/ivo-anakoinose-nea-seira-apo-ton-kosmo-toy-game-thrones/68074">Το ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones

«Αναπτύσσονται πέντε διαφορετικές σειρές-διάδοχοι του Game Of Thrones (δεν μου αρέσει ο όρος "spinoffs") στο HBO και τρεις από αυτές κινούνται με ομαλό τρόπο. Η μία που αποκαλώ «The Long Night» ξεκινά γυρίσματα εντός της χρονιάς και οι άλλες δύο είναι στο στάδιο γραφής του σεναρίου, αλλά κοντεύουν να τελειώσουν. Περί τίνος πρόκειται; Δεν μπορώ να πω. Μπορείτε να πάρετε ένα αντίγραφο του Fire & Blood και να μοιραστείτε τις δικές σας θεωρίες».

Το «Fire & Blood» λαμβάνει χώρα 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του GoT και επικεντρώνεται στην ιστορία των Targaryen. Ξεκινά με τον Aegon the Conqueror, δημιουργό του Iron Throne, και ακολουθεί όσους κάθισαν στον θρόνο.

Όσον αφορά το «The Long Night», η SJ Clarkson (The Defenders, Collateral) θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Η Jane Goldman (Kingsman, Kick-Ass) αναλαμβάνει χρέη showrunner ενώ υπογράφει το σενάριο για το πιλοτικό επεισόδιο.

Η σειρά θα είναι έτοιμη στα τέλη του 2020 και θα εξελίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του «Game of Thrones» και θα δούμε το ταξίδι από την Εποχή των Ηρώων (Age of Heroes) τη σκοτεινότερη της περίοδο, γνωστή και ως Τhe Long Night.

Περισσότερα για την σταρ που θα πρωταγωνιστήσει, εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos