Το φεστιβάλ πορνό ταινιών της Αθήνας επιστρέφει

Published: 29 Nov 2021, 12:24

H πρώτη διαδικτυακή διοργάνωση έγινε πέρυσι σε περίοδο καραντίνας, το φεστιβάλ πορνό ταινιών της Αθήνας επιστρέφει και θα γίνει ξανά διαδικτυακά τον Δεκέμβριο. Περιλαμβάνει 121 ταινίες μικρού μήκους και 3 μεγάλου οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για θέαση για 10 μέρες από την πλατφόρμα του pinklabel.tv. Οι ταινίες θα είναι οργανωμένες σε δεκατρία προγράμματα με αντίτιμο ένα εισιτήριο περίπου 15€. Οι θεατές μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο ΜΟΝΟ μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα. (25% των εσόδων από τα εισιτήρια θα πάνε για τα δικαστικά έξοδα της οικογένειας του Ζακ/Zackie Oh.)

Η λίστα προγραμμάτων του φεστιβάλ πορνό ταινιών της Αθήνας «Σάτυροι και Μαινάδες»

1. Ταινία Έναρξης: Female Ejaculation: Θηλυκή εκσπερμάτωση και άλλα μυστήρια του σύμπαντος της Τζούλια Οστερτάγκ. Η συγγραφέας και σκηνοθέτις Julia Ostertag έκανε ένα διερευνητικό αυτοβιογραφικό ταξίδι στον εν μέρει ανεξερεύνητο ακόμα κόσμο της γυναικείας εκσπερμάτωσης. Στο δρόμο της συνάντησε έξι πρωταγωνίστριες από πέντε διαφορετικές χώρες που έχουν αφιερώσει τη δουλειά τους σε αυτό το θέμα – στον κινηματογράφο, τη λογοτεχνία, την περφορμανς, τον ακτιβισμό και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Πήρε μέρος σε πρακτικά και θεωρητικά εργαστήρια στη Ρώμη, το Βερολίνο και το Μεξικό, πήρε συνέντευξη από την Annie Sprinkle στο Skype και έμαθε για τον γυναικείο φαλλό. Η ταινία προσφέρει νέες προοπτικές για τη γυναικεία σεξουαλικότητα και μια σεξ-θετική πολιτική ιστορία της γυναικείας απόλαυσης σε μια διαφοροποιημένη συλλογή αρχειακού υλικού, συνεντεύξεων και υλικού ντοκιμαντέρ...

2. Πρόγραμμα Εραστές: Ή αλλιώς, ερωτική ευελιξία. Το θέμα του προγράμματος είναι heteroflexible. Ας διασκεδάσουμε τον ερωτισμό και το σεξ, μόνοι, σε ζευγάρια ή και τρεις-τρεις.

3. Πρόγραμμα Ευφροσύνη: Μια από τις τρεις μούσες η Ευφροσύνη ήταν η θεότητα της χαράς, του κεφιού και της καλοπέρασης. Αν και παίρνουμε το πορνό μας σοβαρά, αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε να γελάμε!

4. Πρόγραμμα Δεφεστικά: Οι αρχαίοι Έλληνες για την μα@@κία χρησιμοποιούσαν πιο συχνά το ρήμα δέφεσθαι (τρίβω, μαλακώνω) · την οποία έβλεπαν μάλλον αρνητικά, ως δείγμα έλλειψης εγκράτειας και μέτρου. Και στον κόσμο της πορνογραφίας, σκηνές “solo” θεωρούνται κατώτερες από τις «κανονικές» σκηνές. Όμως, ίσως λόγω της πανδημίας και της κοινωνικής απόστασης, η μα@@κία κάνει την επιστροφή της. Ιδού τα αποτελέσματα.

5. Πρόγραμμα Λυσιστράτη: Επιλογή από φιλμ μικρού μήκους με κεντρικό θέμα τη γυναικεία σεξουαλικότητα. Μπορεί να κάνει cameo εμφάνιση κάποιος φαλλός αλλά εδώ αλλού είναι το θέμα μας.

6. Πρόγραμμα Σαπφώ: Η Σαπφώ θεωρούταν η καλύτερη λυρική ποιήτρια της αρχαιότητας και η ονομασία προέλευσής της έγινε συνώνυμο του έρωτα μεταξύ γυναικών.

7. Πρόγραμμα Γανυμήδης: Ο Γανυμήδης είναι ο πιο γνωστός εραστής του Δία. Αυτό το πρόγραμμα γιορτάζει τον έρωτα και την σεξουαλικότητα μεταξύ αντρών.

8. Πρόγραμμα Τειρεσίας και Πήγασος: Ο Τειρεσίας ήταν ο μυθικός τυφλός προφήτης που μεταμορφώθηκε σε γυναίκα για εφτά χρόνια και ο Πήγασος είναι ένα φτερωτό άλογο. Οι ταινίες αυτού του προγράμματος βρίσκονται στον μαγικό κόσμο που το trans συναντά το queerness.

9. Πρόγραμμα Ελληνικά +1: Επιλογή ταινιών με τίτλους όπως π.χ. “Kavles” και κεντρικό θέμα τους «όρθιους» με κάθε τρόπο Έλληνες.

10. Πρόγραμμα Φιλοξενία: Δέκα Χρόνια PopPorn: Κάθε χρόνο θα φιλοξενείται ένα φεστιβάλ του εξωτερικού. Φέτος γιορτάζοντας τα 10 χρόνια PopPorn, στο φεστιβάλ έρχονται 14 βραζιλιάνικες ταινίες αυτής της δεκαετίας του σεξι κεφιού και της χαράς με την επιμέλεια του Tino Monetti.

11. Πρόγραμμα Συμπόσιο: Στην αρχαία Ελλάδα το συμπόσιο ήταν μια βραδιά όπου άνδρες συναθροιζόντουσαν, μεθούσαν και ενίοτε αντάλλασσαν και καμιά ιδέα. Στο πρόγραμμα αυτό, όλοι είναι καλεσμένοι να πιούνε κάτι και να ανταλλάξουν κάτι παραπάνω από ιδέες.

12. Πρόγραμμα Προμηθέας: Ο Προμηθέας Δεσμώτης είναι ο προστάτης των ταινιών BDSM και καλά κάνει.

13. Ταινία Λήξης: VIVANTE: To Vivante ξεχωρίζει από άλλες ταινίες για ενήλικες αντιμετωπίζοντας θέματα σπάνια στον πορνογραφικό κινηματογράφο, την αναπηρία, τη σεξουαλική βοήθεια και την αυτοαποδοχή. Αγκυροβολημένη στην πραγματικότητα, η ταινία μας ταξιδεύει στη γέννηση μιας ιστορίας αγάπης, την οποία ένα δραματικό γεγονός θα συντρίψει, και στη δύσκολη ανανέωσή της. Μέσα από αυτή την ταινία, η σκηνοθέτης Anouhska θέλει να αναπνεύσει μια πνοή ελπίδας για όσους έχουν βιώσει οδυνηρά γεγονότα στη ζωή τους.

Θα δοθούε τρία βραβεία στην πρώτη έκδοση του φεστιβάλ που αποφασίζουν τριμελείς κριτικές επιτροπές για την κάθε κατηγορία. Μέλη της κριτικής επιτροπής: Μαρία Κατσικαδάκου, Γιώργος Τσιτιρίδης, Κατερίνα Πανοπούλου, Adam Baran, Ηλίας Αδάμ, Stiofan O’ Calliagh, Tino Monetti. Τα βραβεία έχει σχεδιάσει ο καλλιτέχνης Ζαχαρίας Πετράκης από το Zacharias.es

• International Short Fiction 2021 (Μυθοπλασίας)

• International Short Factual 2021 (Ντοκιμαντέρ)

• Greek Short 2021 (Ελληνικές)

Το πάσο του φεστιβάλ δίνει πρόσβαση σε όλες τις ταινίες για 10 μέρες από την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 00:00 μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου. Το πάσο αγοράζεται από πλατφόρμα στις Η.Π.Α. και κοστίζει 18 δολάρια, που είναι περίπου 15€. Θα είναι διαθέσιμα για αγορά με τραπεζικές κάρτες ΜΟΝΟ μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου. Όσοι αγοράσουν το πάσο θα λάβουν τα ξημερώματα 10 Δεκεμβρίου ένα email με οδηγίες για να δημιουργήσουν προφίλ και να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα θέασης.

Το φεστιβάλ αυτοπροσδιορίζεται ως διεθνές φεστιβάλ με επίσημη γλώσσα τα αγγλικά και μετά τα ελληνικά. Οι ταινίες που έχουν διάλογο έχουν κατά κύρια βάση αγγλικούς υπότιτλους. Υπάρχουν κάποιες λίγες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους και είναι αναγραμμένες στο πρόγραμμα με greek subs.

Ιστοσελίδα: www.athenspff.com
Εισιτήρια: εδώ

Πρώτη δημοσίευση: 29 Nov 2021, 12:24
Ενημέρωση: 29 Nov 2021, 12:24

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos