Το Φεστιβάλ Δράμας στην ΤV

Published: 8 Oct 2020, 13:21

Το Φεστιβάλ Δράμας Ταξιδεύει στο Κανάλι της Βουλής  και παρουσιάζει 32  μικρά κινηματογραφικά «διαμαντάκια» στη  νέα ζώνη προβολής ταινιών μικρού μήκους του σταθμού  με τον τίτλο «Μικροκύματα».

<a href="/en/nea/festival-dramas-perimenei-tin-tainia-soy/69271">Το Φεστιβάλ Δράμας περιμένει την ταινία σου</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Φεστιβάλ Δράμας περιμένει την ταινία σου

Η νέα ζώνη, που εγκαινιάζεται αυτήν την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα, εντάσσεται στο νέο πρόγραμμα του Τηλεοπτικού  Σταθμού της Βουλής των Ελλήνων  και θα περιλαμβάνει βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους όλων των ειδών - μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ και animation-  από την ελληνική και τη διεθνή κινηματογραφική παραγωγή.

Τη νέα αυτή ζώνη, που στόχο έχει να δώσει βήμα στην μικρού μήκους ταινία , θα εγκαινιάσει αφιέρωμα σε βραβευμένες ελληνικές ταινίες του Φεστιβάλ Δρά­μας της εξαετίας 2013-2018. Το αφιέρωμα θα παρουσιάσει 32 μικρές ταινίες, σε 10 ωριαίες συλλογές (που αντιστοιχούν σε 2,5 μήνες προβολών).

Αυτή την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου θα προβληθούν οι ταινίες Κύβος του Αλέξαν­δρου Σκούρα (2016), Twist  του Μιχάλη Παπαντωνόπουλου (2016) και  Ο Σπόρος  της Ιφιγέ­νειας Κοτσώνη (2015).

Το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Αντώνη Παπαδόπουλου, επί σειρά ετών καλλιτεχνικού διευθυντή του φεστιβάλ Δράμας. Η διανομή των ταινιών έγινε από την t-shOrt. 

Τα «Μικροκύματα» θα δίνουν ραντεβού με τους φίλους  της μικρού μήκους ταινίας κάθε Παρασκευή τα μεσάνυχτα και σε επανάλη­ψη κάθε Σάββατο στη 01:00, στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Πρώτη δημοσίευση: 8 Oct 2020, 13:21
Ενημέρωση: 8 Oct 2020, 13:21

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos