"The Falcon and the Winter Soldier": Πατάει γκάζι στο τρέιλερ

Published: 11 Dec 2020, 18:39
Συντάκτης:

Η Disney στο πλαίσιο του Investor's Day, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την σειρά «The Falcon and The Winter Soldier», η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, στις 19 Μαρτίου 2021 και θα αποτελείται από 6 επεισόδια.

<a href="/en/nea/treiler-toy-acolyte-exorgise-toys-fans/69680">Το τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς

Η σειρά θα μας μεταφέρει στις νέες περιπέτειες των Άντονι Μάκι (Falcon) και Σεμπάστιαν Σταν (Winter Soldier) μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame.

Το βάρος της κληρονομιάς της ασπίδας του Captain America πρέπει να το διαχειριστεί ο Falcon που θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με τον Winter Soldier. Μαζί τους επιστρέφει και ο Ντάνιελ Μπρουλ στον ρόλο του Βαρόνου Ζίμο.

 

 

Show runner της σειράς ο Μάλκολμ Σπέλμαν, παραγωγός του τηλεοπτικού Empire, ενώ πίσω από την κάμερα σε όλα τα επεισόδια θα καθίσει η Κάρι Σκόγκλαντ, σκηνοθέτιδα αρκετών επεισοδίων στα Vikings, The Walking Dead, Handmaid’s Tale, Loudest Voice.

Το τρέιλερ υπόσχεται -τι άλλο;- καταιγιστική δράση.

Update: Επίσημο τρέιλερ που προβλήθηκε με αφορμή το Super Bowl

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos