Το Expendables 4 θα κάνει γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη

Published: 3 Oct 2021, 14:16
Συντάκτης:

Συνεχίζονται οι αφίξεις διάσημων σταρ στην Ελλάδα καθώς ολοένα και περισσότερες χολλυγουντιανές (και μη) παραγωγές επιλέγουν την χώρα μας για γυρίσματα ταινιών και σειρών.

<a href="/en/tainies/beekeper/69268">The beekeper</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe beekeper

Αυτή την φορά αναφερόμαστε στην 4η ταινία των Expendables, επτά χρόνια μετά το Νο 3, καθώς μετά από συντονισμένες προσπάθειες του ΕΚΟΜΕ και του Film Ofiice της Κεντρικής Μακεδονίας, ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο Τζέισον Στέθαμ και το παρεάκι τους θα επισκεφθούν την Θεσσαλονίκη για γυρίσματα μέσα στον Νοέμβριο, με την έναρξη των γυρισμάτων να ξεκίνησε χθες στο Λονδίνο, ενώ θα ακολουθήσει και η Βουλγαρία.

Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Ντολφ Λούνγκρεν και Ράντι Κούτιρ (Fast & Furious), αλλά και τις νέες προσθήκες των Άντι Γκαρσία, Μέγκαν Φοξ και 50 Cent.

Ο Σταλόνε πόσταρε στα social media μια φωτογραφία του από την αγγλική πρωτεύουσα, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι ίσως υπάρξουν προσθήκες-έκπληξη στο καστ.

Την ταινία θα σκηοθετήσει ο -πρώην στάντμαν- Σκοτ Βο, υπεύθυνος στο παρελθόν για τα Act Of Valor & Need For Speed, ενώ το σενάριο θα αναλάβει ο Σπένσερ Κοέν του περυσινού Extinction του Netflix, αλλά και του επερχόμενου Moonfall του Ρόλαντ Έμεριχ.

Τι θα περιέχει το σενάριο, μην το πολυψάχνετε: οι «δικοί» θα είναι οι καλοί, οι «άλλοι» θα είναι οι κακοί, εκρήξεις, πυροβολισμοί, ξύλο, macho ατάκες.

Αναμένεται στην καλύτερη των περιπτώσεων, στα τέλη 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos