Eτοιμάζεται μια τηλεοπτική "Ημέρα της μαρμότας"

Published: 6 Jul 2020, 16:01
Συντάκτης:

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες του Μπιλ Μάρεϊ και μια από τις πιο αγαπημένες κωμωδίες των 90s, ετοιμάζεται να μεταφερθεί σαν sequel, αυτή την φορά στην μικρή οθόνη.

<a href="/en/nea/oi-aderfoi-fareli-epistrefoyn-me-mpil-marei-kai-nteiv-franko/65601">Οι αδερφοί Φαρέλι επιστρέφουν με Μπιλ Μάρεϊ και Ντέιβ Φράνκο</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι αδερφοί Φαρέλι επιστρέφουν με Μπιλ Μάρεϊ και Ντέιβ Φράνκο

Ο λόγος για την «Ημέρα της μαρμότας (Groundhog Day)» του Χάρολντ Ράμις, με τον Μπιλ Μάρεϊ και την Άντι ΜακΝτάουελ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η αποκάλυψη ήρθε από το podcast του Στίβεν Τομπολόφσκι, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του Ned Ryerson στην ταινία.

«Ένας από τους παραγωγούς – όταν δούλευα στο «Schooled» της Sony – με είδε και μου φώναξε για να μου πει ότι εργάζονται πάνω σε μια τηλεοπτική εκπομπή βασισμένη την “Μέρα της μαρμότας”» δήλωσε.

Στην συνέχεια ο Τομπολόφσκι αποκάλυψε πως ο παραγωγός τον ρώτησε εάν μπορεί να παίξει τον Ned στην εκπομπή και ο ίδιος απάντησε θετικά, σχολιάζοντας πως η σειρά θα παρουσιάσει τον «Ned 30 χρόνια αργότερα» και αναρωτήθηκε τι έχει κάνει στην ζωή του ο χαρακτήρας όλα αυτά τα χρόνια.

Παραμένει άγνωστο εάν οι παραγωγοί της εκπομπής έχουν κάνει προτάσεις σε άλλα μέλη του καστ της ταινίας. Ο Μάρεϊ πάντως επέστρεψε στον ρόλο του Phil Connors πριν από λίγους μήνες στα πλαίσια διαφήμισης για το Super Bowl:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos