Το "The Eternals" είναι μια ταινία της Κλόι Ζάο

Published: 24 May 2021, 17:07
Συντάκτης:

Aν είναι κάτι που δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει κανείς στην Marvel, είναι πως παραμένει ανήσυχη, προσπαθώντας να δώσει διαφορετική ματιά προσέγγισης στις ταινίες που αποτελούν το κινηματογραφικό της σύμπαν και που σε μεγάλο ποσοστό είναι φασόν. 

<a href="/en/nea/oi-neoi-fantastic-four-epistrefoyn/69428">Οι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη επιλογή του Τάικα Ουαϊτίτι για το "Thor", ήρθε η ώρα για το "The Eternals", με την Κλόι Ζάο να προσφέρει το ζητούμενο καλλιτεχνικό άλλοθι στο τιμόνι, η οποία φέτος έκανε όλον τον κόσμο να ασχοληθεί μαζί της, με το βραβευμένο με Όσκαρ καλυτερης ταινίας και σκηνοθεσίας, "Nomadland". 

Και το επίσημο τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα πριν λίγα λεπτά, δείχνει ακριβώς αυτό: πως θα ήταν μια ταινία της Κλόι Ζάο στο μαρβελικό σύμπαν. Με τους φωτισμούς και την νατουραλιστική προσέγγιση που μας έχει συνηθίσει, μια διαφορετική ματιά στο σουπερηρωικό σύμπαν, ενώ μας κάνει να ελπίζουμε σε κάτι αρκετά διαφορετικό και η ανάμειξη της Ζάο στην συγγραφή του σεναρίου. 

Οι Eternals είναι μια φυλή αθάνατων εξωγήινων που ζουν μυστικά στη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Κάθε ένα από τα μέλη της ομάδας διαθέτουν διαφορετικές δυνάμεις και ικανότητες και για πρώτη φορά τώρα θα χρειαστεί να διακινδυνεύσουν τη μυστική τους ύπαρξη προκειμένου να σώσουν τον κόσμο από τους μοχθηρούς Deviants.

To καστ φυσικά θα είναι αδιαπραγμάτευτα λαμπερό: Αντζελίνα Τζολί, Ρίτσαρντ Μάντεν, Σάλμα Χάγεκ, Τζέμα Τσεν, Κιτ Χάρρινγκτον, Κουμαϊλ Ναντζιάνι, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, Μπάρι Κίογκαν.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου του 2021. 

Update: Τελικό τρέιλερ, με πιο επικο-μαρβελική χροιά, αλλά με ξεκάθαρο το στίγμα της Ζάο στα πλάνα του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos