"Equinox": Το Netflix αναζητά το νέο "Dark"

Published: 26 Nov 2020, 14:56
Συντάκτης:

Mε τόσες δεκάδες σειρές που στριμάρουν ειδικά τους τελευταίους μήνες με την ζήτηση να έχει εκτοξευτεί με μήνες εγκλεισμού εξ’αιτίας της πανδημίας, είναι λογικό να χάνεται η μπάλα (που χάθηκε  δυστυχώς και επίσημα χθες με τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…) και σίγουρα δύσκολα μπορεί μια σειρά να πάρει τον χρόνο της, να γίνει θέμα, να συζητηθεί.

<a href="/en/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Μια τέτοια ήταν σίγουρα το γερμανικό Dark για το οποίο γράφτηκαν εκατοντάδες κείμενα και έγιναν συζητήσεις αμέτρητων ωρών, ενώ ολοκλήρωσε τον κύκλο του, τον περασμένο Ιούνιο.

Το Netflix αναζητά το «νέο Dark» και από τον τρόπο με τον οποίο προωθεί εδώ και λίγα 24ωρα το επίσημο τρέιλερ της σειράς, δείχνει να πιστεύει ότι το βρήκε στο «Equinox».

Σύμφωνα με τη σύνοφη του Δανεζικου Equinox (που σημαίνει ισημερία), η ιστορία επικεντρώνεται στην Άστριντ, μια κοπέλα που είδε να εξαφανίζονται ξαφνικά το 1999, όταν ήταν 9 ετών, η αδερφή της και οι συμμαθητές της στην αποφοίτησή τους. 21 χρόνια μετά και ενώ έχει καταφέρει να ξεπεράσει τους εφιάλτες της, ζει δουλεύοντας ως ραδιοφωνική παραγωγός. Ένα τηλεφώνημα αγνώστου ακροατή πουισχυρίζεται ότι  υπάρχει μια άλλη διάσταση, στην οποία βρέθηκε, και γνωρίζει τι απέγινε η αδερφή της, θα την συνταράξει και η φαντασία θα αναμιχθεί με την πραγματικότητα

Θυμίζει σαφώς «The Leftovers», άλλο μεγάλο hit.

Το προορίζουν για μίνι-σειρά, αυτοτελή δηλαδή, με 6 επεισόδια (καλά, ας κάνει σουξέ και τα ξαναλέμε…) και θα στριμάρει στις 30 Δεκεμβρίου.

Αυτό είναι το τρέιλερ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos