Έμα Σουάρεζ: "Προτιμώ να μετανιώνω για όσα έκανα και όχι για όσα φοβήθηκα"

Published: 12 Nov 2019, 13:04
Συντάκτης:

Στο πλαίσιο της καινούργιας του ταινίας “Window to the Sea”, ο σκηνοθέτης Μιγκέλ Άνχελ Χιμένεθ βρέθηκε με τους πρωταγωνιστές του Έμμα Σουάρεζ και Ακύλλα Καραζήση στο 60ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης όπου αυτές τις μέρες προβάλλεται η ταινία και μοιράστηκαν με το MOVE IT  την εμπειρία τους από μία παραγωγή που έχει αέρα Αιγαίου.

<a href="/en/nea/i-elina-psykoy-kai-ta-adespota-kormia-tis/69430">Η Ελίνα Ψύκου και τα "Αδέσποτα κορμιά" της</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ Ελίνα Ψύκου και τα "Αδέσποτα κορμιά" της

Συγκεκριμένα, το “Window to the Sea” επικεντρώνεται στην Μαρία (Έμμα Σουάρεζ) η οποία μετά από μία δυσοίωνη διάγνωση σχετικά με την υγεία της αποφασίζει να ταξιδέψει με τις φίλες της στην Ελλάδα, ένα ταξίδι που είχαν σχεδιάσει από καιρό. Η ίδια τελικά θα παρατείνει την παραμονή της στο όμορφο νησί της Νισύρου και θα περάσει στιγμές γαλήνης και συντροφικότητας με τον Στέφανο (Ακύλλας Καραζήσης).

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, η ιδέα για την ιστορία της Μαρίας του προέκυψε ενώ βρισκόταν ο ίδιος στην Νίσυρο και δούλευε πάνω σε κάποιο άλλο σενάριο. Σκοπός του ήταν να πλησιάσει ένα κοινό που το γνωρίζει και να το κάνει να αισθανθεί με αυτήν την ταινία, η οποία είναι αυτό που είναι λόγω της ελληνικής κοινότητας που αναμίχθηκε σε αυτή..

Όπως μαθαίνουμε και από την πρωταγωνίστριά του, Έμα Σουάρεζ, ο χαρακτήρας της δεν ήθελε προετοιμασία αλλά πηγαίο συναίσθημα. Η 55χρονη ηθοποιός τονίζει πως υπήρχε ρίσκο με τους χαρακτήρες που έρχονται τόσο κοντά και θα έπρεπε να είναι σίγουροι για την χημεία μεταξύ εκείνης και του Ακύλλα Καραζήση (που σχολίασε ότι πλέον δεν θέλει να σκέφτεται με τεχνικούς όρους τους ρόλους του) όμως τελικά και οι δύο ένιωσαν άνετα στο σετ και ξεπέρασαν γρήγορα τους αρχικούς δισταγμούς. Άλλωστε όπως σχολίασε η 55χρονη πρωταγωνίστρια του Πέδρο Αλμοδοβάρ στην "Julietta", προτιμά να μετανιώνει για πράγματα που έχει κάνει και όχι για αυτά που φοβήθηκε.  

Η μεταξύ τους επικοινωνία οδήγησε σε μία επιτυχημένη συνεργασία την οποία μπορείτε να απολαύσετε και εσείς στο “Window to the Sea” που θα κυκλοφορήσει από την Seven Films. Tότε θα δημοσιευτεί ολοκληρωμένη η συνέντευξη.

Η κριτική μας για το φιλμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos