Έκρηξη στα γυρίσματα του "Μονομάχος 2" με 6 τραυματίες

Published: 10 Jun 2023, 15:45
Συντάκτης:

Έκρηξη σημειώθηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, Μονομάχος 2, στο Μαρόκο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι άτομα.

<a href="/en/nea/o-rintlei-skot-tha-skinothetisei-tin-kinimatografiki-viografia-ton-bee-gees/69450">Ο Ρίντλεϊ Σκοτ θα σκηνοθετήσει την κινηματογραφική βιογραφία των Bee Gees</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Ρίντλεϊ Σκοτ θα σκηνοθετήσει την κινηματογραφική βιογραφία των Bee Gees

Μετά από τη σφοδρή έκρηξη ακολούθησε πυρκαγιά στο σημείο όπου γίνονται τα γυρίσματα της ταινίας. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για την έκρηξη, εκτός του ότι έχουν τραυματιστεί 6 μέλη του συνεργείου και το ατύχημα συνέβη κατά την διάρκεια γυρίσματος μιας σκηνής με κασκαντέρ. 

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η έκρηξη σημειώθηκε ύστερα από λάθος σε ειδικά εφέ σε μια επικίνδυνη σκηνή.

Η εταιρεία παραγωγής, Paramount Pictures έκανε την παρακάτω δήλωση σύμφωνα με το Variety: «Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας προγραμματισμένης σκηνής στο πλατό του σίκουελ του Μονομάχου, συνέβη ένα ατύχημα στο οποίο αρκετά μέλη του συνεργείου της παραγωγής υπέστησαν τραυματισμούς που δεν απειλούν τη ζωή τους. Οι ομάδες παροχής ιατρικών υπηρεσιών και ασφάλειας που βρίσκονταν επί τόπου, ήταν σε θέση να δράσουν γρήγορα, ώστε όσοι επλήγησαν να λάβουν αμέσως την απαραίτητη φροντίδα. Όλοι τους βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση και συνεχίζουν να δέχονται ιατρικής περίθαλψης».

Για το remake που ετοιμάζει ο Ρίντλεϊ Σκοτ στην δική του ταινία και το πολύ ενδιαφέρον καστ, σας έχουμε γράψει όλες τις πληροφορίες εδώ. 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μία λήψη από την περιοχή των γυρισμάτων: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos