Δες 3 ταινίες του Γιάννη Οικονομίδη δωρεάν online

Δες 3 ταινίες του Γιάννη Οικονομίδη δωρεάν online
Published: 7 Apr 2020, 20:45
Συντάκτης:

H «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη ήταν η τελευταία ελληνική ταινία που προβλήθηκε στους κινηματογράφους πριν το κλείσιμο των αιθουσών στα πλαίσια των μέτρων προς την αναχαίτιση της επέλασης του κορονοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑ"Dave" season 1: Ναι, είναι μια περίεργη σειρά

Και μάλιστα είχε ξεκινήσει πολύ καλά, πριν η προβολή της αναβληθεί απότομα λόγω των περιστάσεων. Μέχρι να επανέλθει η κανονικότητα και να συνεχιστεί η πορεία της στις ελληνικές αίθουσες, σας παραθέτουμε άλλες τρεις ταινίες του Γιάννη Οικονομίδη που βρίσκονται ελεύθερες προς θέαση στο YouTube, ώστε να περάσει «ευχάριστα» η ώρα σας.

Σπιρτόκουτο

Ο Δημήτρης με την βοήθεια του Γιώργου -αδελφού της συζύγου του Δημήτρη, Μαρίας- συζητούν για ορισμένα επαγγελματικά σχέδια που έχουν από κοινού. Ο Γιώργος δηλώνει ότι αποχωρεί από αυτά και οι οι δύο άνδρες λογομαχούν. Όταν φεύγει ο Γιώργος, η Μαρία πλησιάζει τον Δημήτρη και αρχίζουν σε έντονο ύφος συζήτηση για τα ενήλικα παιδιά τους -τον Λουκά και την Κική-  ενώ του ανακοινώνει την γνώμη της ότι το επιχειρηματικό του σχέδιο θα αποτύχει. Λίγο αργότερα, η Μαρία, θυμωμένη από την κίνηση του Δημήτρη να χαστουκίσει την Κική, λογομαχεί για άλλη μία φορά μαζί του και του αποκαλύπτει κάτι που θα τον τσακίσει ψυχολογικά.

Παίζουν: Ερρίκος Λίτσης, Ελένη Κοκκίδου, Λένια Σπυροπούλου, Γιάννης Βουλγαράκης, Κώστας Ξυκομηνός, Ιωάννα Ιβανούδη, Αγγελική Παπούλια.

 

 

Η Ψυχή στο στόμα

Ο Τάκης, υπάλληλος σε βιοτεχνία φωτιστικών και πατέρας ενός μωρού, χρωστάει λεφτά και δέχεται πιέσεις να πάρει την σαλεμένη αδελφή του σπίτι. Κυρίως όμως υπομένει την απιστία της γυναίκας του, την καφρίλα που τον περιβάλει στη δουλειά, και την μαυρίλα που του φορτώνει το αφεντικό του.

Παίζουν: Ερρίκος Λίτσης, Μαρία Κεχαγιόγλου, Βαγγέλης Μουρίκης, Μαρία Ναυπλιώτου, Γιάννης Βουλγαράκης, Κώστας Ξικομηνός.

 

 

Το Μικρό Ψάρι

Ο Στράτος όταν ήταν νέος διέπραξε ένα έγκλημα πάθους, με αποτέλεσμα να περάσει την μισή ζωή του στην φυλακή. Εκεί ο Λεωνίδας, μεγάλο κεφάλι στον υπόκοσμο, τον προστάτευε. Σε μια συμπλοκή ανάμεσα σε δύο συμμορίες ο Λεωνίδας σώζει την ζωή του Στράτου, κάτι που ο Στράτος δεν θα ξεχάσει ποτέ. Όταν αφήνεται ελεύθερος, βρίσκει μια νυχτερινή δουλειά σε αρτοποιείο, ενώ την ημέρα, μη μπορώντας να ξεχάσει την εγκληματική του ζωή, διαπράττει πληρωμένους φόνους δίνοντας όλα τα χρήματα στον, αδελφό πλέον, του Λεωνίδα, ο οποίος προγραμματίζει την απόδρασή του. 

Παίζουν: Βαγγέλης Μουρίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Μαρία Καλλιμάνη, Πέτρος Ζερβός, Πόπη Τσαπανίδου, Σόνια Θεοδωρίδου, Γιάννης Τσορτέκης, Γιώργος Γιαννόπουλος.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο