Cinesquare, η πρώτη βαλκανική πλατφόρμα video on demand

Published: 16 Mar 2020, 11:43
Συντάκτης:

Το Cinesquare είναι μια νέα βαλκανική πλατφόρμα video on demand που ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες την λειτουργία της, με τίτλους στην μεγάλη πλειοψηφία αποκλειστικά ευρωπαϊκούς, με έμφαση στο βαλκανικό σινεμά, αλλά και ανεξάρτητα αμερικάνικα φιλμ.

<a href="/en/nea/arkadiko-film-festival-parelthon-kai-paron-toy-eyropaikoy-sinema/69635">Το Αrkadiko Film Festival, το παρελθόν και το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Αrkadiko Film Festival, το παρελθόν και το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά

Στο www.cinesquare.net μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό, να τσεκάρετε το προϊόν από τη διάρκειας 15 ημερών δωρεάν δοκιμαστική περίοδο και να ανακαλύψετε ταινίες, αρκετές από τις οποίες δεν έχουν κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες. Το κόστος διαδικτυακής ενοικίασης μιας ταινίας ξεκινάει από € 1 με διάρκεια online κράτησης έως και 72 ώρες. Οι ταινίες προβάλλονται με αγγλικούς υπότιτλους, ενώ ελληνικοί προστίθενται καθημερινά σε διάφορα φιλμ.

Στον κατάλογο της πλατφόρμας υπάρχουν φυσικά και ελληνικά φιλμ, όπως τα «Interruption» του Γιώργου Ζώη, «Ροζ» & «Thread» του Αλέξανδρου Βούλγαρη, «Η αιώνια επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά» & «Ο γιός της Σοφίας» της Ελίνας Ψύκου, «Άφτερλωβ» του Στέργιου Πάσχου, «Ο ξεναγός» του Ζαχαρία Μαυροειδή, "Park" της Σοφίας Εξάρχου, "Αmerika Square" του Γιάννη Σακαρίδη, "Χώρα προέλευσης" του Σύλλα Τζουμέρκα, "Οbscuro Barroco" της Ευαγγελίας Κρανιώτη, "Runaway day" του Δημήτρη Μπαβέλλα, "September" της Πέννυς Παναγιωτοπούλου, "Iστορία 52" του Αλέξη Αλεξίου, "Wild duck" του Γιάννη Σακαρίδη.

Το Cinesquare προσφέρει πρόσβαση και στο διάρκειας ενός μήνα φεστιβάλ SEEONLINE Film Festival, αλλά και σε ειδικά αφιερώματα.

Mπείτε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos