Aυτός είναι ο πιο πιθανός νέος James Bond

Published: 19 Mar 2024, 15:56
Συντάκτης:

Τα σενάρια για τον διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ δίνουν και παίρνουν πολλούς μήνες τώρα, με διάφορα ονόματα να έχουν ακουστεί (Κίλιαν Μέρφι, Τομ Χάρντι, Χένρι Κάβιλ).

<a href="/en/nea/ayto-einai-kast-gia-28-years-later/69804">Αυτό είναι το καστ για το "28 years later"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΑυτό είναι το καστ για το "28 years later"

Ένα από αυτά είναι και ο Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, με την εφημερίδα Sun να αναφέρει πως οι παραγωγοί του μυθικού franchise έχουν ήδη προτείνει στον 33χρονο ηθοποιό να είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο. Πάντως, πολλά από τα διεθνή πρακτορεία, τον περιγράφουν ήδη ως τον επόμενο κινηματογραφικό πράκτορα 007.

Πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή του κοινού για το ρόλο, παρά το γεγονός ότι είναι 51 ετών. Ωστόσο ο ίδιος έχει ήδη αποκλείσει τον εαυτό του από την υποψηφιότητα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Ο Μποντ είναι η δουλειά του Άαρον, αν επιθυμεί να την αποδεχτεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του».

«Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο», είχε δηλώσει ο ίδιος πριν μερικές εβδομάδες.

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον έγινε αρχικά γνωστός από τις ταινίες Nowhere Boy/2009, Kick-Ass/2010, για να ακολουθήσουν τα Savages/2012, Godzilla/2014, Avengers: Age of Ultron/2015, Nocturnal Animals/2016, The King’s Man/2021, Bullet Train/2022, ενώ προσεχώς θα τον δούμε στο The Fall Guy του Ντέιβιντ Λιτς και το Nosferatu του Ρόμπερτ Έγκερς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos