Αυτή την ταινία θα κάνει ο Μάικλ Μαν πριν το Heat 2

Published: 9 Nov 2023, 16:57
Συντάκτης:

Ο βετεράνος σκηνοθέτης Michael Mann έχει επιστρέψει για τα καλά με τον Ferrari να τον περιμένουμε στα τέλη του χρόνου στις ελληνικές αίθουσες. Φαίνεται να έχει διάφορα σχέδια για το μέλλον, με βασικό βέβαια το σίκουελ του Heat με τον Adam Driver που πρωταγωνίστησε και στο Ferrari κρατώντας τον ομώνυμο ρόλο.

<a href="/en/tainies/ferrari/69340">Ferrari</a>ΣΧΕΤΙΚΑFerrari

Μέχρι να έρθει αυτό που περισσότερα ξέρουμε από την παραφιλολογία και λιγότερα από επίσημες πηγές, μάλλον ο Mann έχει και άλλα σχέδια στα σκαριά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, ο σκηνοθέτης του Miami Vice, Ali και Collateral, θα αναλάβει την αγγλόφωνη μεταφορά της νοτιοκορεάτικης ταινίας Veteran, ένα θρίλερ του 2015 του σκηνοθέτη Ryoo Seung-wan.

Ίσως δεν είναι από τις πιο γνωστές νοτιοκορεάτικες ταινίες σε διεθνές επίπεδο, είναι όμως μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες που έγιναν ποτέ στην Νότια Κορέα, συγκεκριμένα η πέμπτη πιο επιτυχημένη μέχρι στιγμής. Ένας ντετέκτιβ και ένας πλούσιος, νέος επιχειρηματίας που συνδέεται με τον κόσμο του εγκλήματος έρχονται σε σύγκρουση. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν ο Mann θα αρκεστεί σε ρόλο παραγωγού ή θα αναλάβει ο ίδιος και την σκηνοθεσία ή το σενάριο της ταινίας. Πριν τις απεργίες των σεναριογράφων, είχαν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις, οι οποίες πάγωσαν.

Πάντως αν ασχοληθεί είμαστε σίγουροι πως θα παραδώσει κάτι αξιόλογο, μιας και ανήκει στις θεματικές που τον απασχόλησαν στο παρελθόν, από το Miami Vice μέχρι το Public Enemies, αν και έχουμε δει και αρκετά αποτυχημένα αμερικάνικα remake κορεάτικων ταινιών, όπως το Oldboy, παρόλο το ταλέντο και την εμπειρία του Spike Lee. Ίσως ο Mann αν στραφεί στο καλό παρελθόν του, να μας αποζημιώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
6 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos