Αυτή είναι η επόμενη ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ

Published: 11 Jul 2019, 14:32
Συντάκτης:

Έχουμε να τον απολαύσουμε πίσω από την κάμερα σε μεγάλου μήκους ταινία μυθοπλασίας από το 2014 και το "Gone Girl".  Έκτοτε ξεκίνησαν οι συνεργασίες του με το Netflix για το "Mindhunter" και το "Love, death & robots".  Μεσολάβησε η πιθανή σκηνοθεσία του στο sequel του "World War Z", η οποία προς το παρόν δεν ευδοκιμεί. 

<a href="/en/nea/nteivint-fintser-netflix-einai-mellon-toy-sinema/69037">Nτέιβιντ Φίντσερ: "Το Netflix είναι το μέλλον του σινεμά"</a>ΣΧΕΤΙΚΑNτέιβιντ Φίντσερ: "Το Netflix είναι το μέλλον του σινεμά"

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το Netflix για την επόμενη ταινία του μάλιστα θα ακολουθήσει τα βήματα του Αλφόνσο Κουαρόν. Θα είναι ασπρόμαυρη, θα ονομάζεται «Mank», και θα αποτελεί την βιογραφία του σεναριογράφου του «Πολίτη Κέιν», Χέρμαν Μάνκιεβιτς, ο οποίος ήταν κι ο μόνος που κέρδισε το Οσκαρ για την ταινία, αν και ο Όρσον Ουέλς υποστηρίζει ότι ουσιαστικά έγραψε ο ίδιος το περισσότερο από μισό σενάριο, λόγω των προβλημάτων αλκοολισμού του Μάνκιεβις εκείνον τον καιρό (δείτε το σχετικό clip στο τέλος του κειμένου).

Tον κεντρικό ρόλο θα ερμηνεύσει ο Γκάρι -φόκιν'- Όλνταμν, ενώ το σενάριο αποτελεί την πρώτη και τελευταία προσπάθεια του πατέρα του Ντέιβιντ Φίντσερ, Χάουαρντ Φίντσερ λίγο πριν πεθάνει το 2003...

Αν αυτό το φιλμ δεν παίξει δυνατά στα Οσκαρ, τότε ποιο;

Update 15/10/19: Ανακοινώθηκαν επίσης στο καστ, η Αμάντα Σίφριντ, η Λίλι Κόλινς, ο Τσαρλς Ντανς (GOT), ο Τομ Μπερκ (από τα C.B.Strike & The Souvenir θα υποδυθεί τον Όρσον Ουέλς) και η Τάπενς Μίντλεντον (Downton Abbey). H ταινία θα είναι ασπρόμαυρη. Έτσι πρέπει! 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos