Aνοίγουν 21 Μαϊου τα θερινά

Published: 7 May 2021, 17:30
Συντάκτης:

Η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων έδωσε το «πράσινο φως» για να ανοίξουν τα μουσεία στις 14 Μαΐου, καθώς επίσης και θερινοί κινηματογράφοι (21/5) και ανοικτά θέατρα με όλα τα απαραίτητα μέτρα στις 28/5.

<a href="/en/nea/cine-paris-epistrefei-kalokairi-toy-2024-ypo-tin-epimeleia-toy-cinobo/68668">To Cine Paris επιστρέφει το καλoκαίρι του 2024 υπό την επιμέλεια του Cinobo</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo Cine Paris επιστρέφει το καλoκαίρι του 2024 υπό την επιμέλεια του Cinobo

Eπομένως, τα θερινά σινεμά και οι υπαίθριες κινηματογραφικές προβολές επαναλειτουργούν στις 21 Μαΐου, με πληρότητα 75%. Περισσότερες οδηγίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες σχετικά με τα μέτρα υγιεινής και ασφαλείας. Δεν έχει διευκρινισθεί ακόμη τι θα συμβεί με την απαγόρευση κυκλοφορίας που όσο παραμένει στις 23.00 (ακόμα και αν επεκταθεί μέχρι τις 12) ακυρώνει τη δεύτερη προβολή των θερινών σινεμά.

Καμία πρόβλεψη δυστυχώς για τις κλειστές αίθουσες και ενώ σε ολόκληρη την Ευρώπη λειτουργούν ή προβέπεται να λειτουργήσουν σύντομα, προφανώς με αυστηρά μέτρα ασφάλειας…

Περισσότερα αναμένουμε σε λίγο με τις επίσημες ανακοινώσεις.

Παράλληλα, για το ζήτημα των μουσικών εκδηλώσεων εξετάστηκε το άνοιγμά τους με self tests, ίσως και με την προϋπόθεση του εμβολιασμού, ενώ για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, στις 18 Μαΐου αναμένεται να ξεκινησουν οι αθλητικές ακαδημίες σε ανοικτούς χώρους για τα παιδιά που υποβάλλονται σε δύο σελφ τεστ εβδομαδιαίως. Οι αθλητικές αυτές δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται για μικρά σταθερά γκρουπ έως 10 ατόμων και για διάρκεια τριών εβδομάδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos